![]() |
piese e30 ACCEPT SI SCHIMBURI
4 Attachment(s)
rulmenti cu flanse fata-120 ron
discuri fata brembo ventilate-150ron discuri fata vntilate si striate sport-200ron amortizoare fata+spate stoc-250ron arcuri fata spate stoc 150ron pompa servo cu anexe 250ron axa came m20 323i -250ron culbutori m20 - 40ron/buc filtru sport JR nou - 50 euro injectoare + rampa+regulator presiune 318i- 200ron senzor temperatura 318is-50ron nou diferential 4.15- 200ron cardan complet 318i - 100 ron 4 jante pe 15 magneziu- 300 ron 4 jante pe 14 tabla+capace originale - 200ron caseta servo directie=250ron mai am si alte piese. Accept si schimburi cu piese de ursulet. |
Re: piese e30 ACCEPT SI SCHIMBURI
uppppppppppppppppppppppppppppp
|
bara de ridigizare fata si un volan m pt.urs ai ?
|
nu........................
|
salut.pleoape de faruri ai?
|
nu dar stiu pe cineva care face...0723156562 laurentiu il cheama.. face si m-tehnik 2 din fibra
|
upppppppppppppppppppppppppppppp
|
sal o aripa dreapta fata ptr urs???
|
am una dar trebuie sa o vopsesti.. e rosie .. si in coltul dinspre far e putin ciocanita. aripa e aproape noua.. cumparata de la augsburg.. se vede si actipildul pe ea
|
zi si un pretz sa vad daca merita
|
50 ron...........
|
intrebare: trimiti prin curier?
si in continuare... ai vas spalator parbriz? ai capacele de plastic la oglinzile laterale de vin pe interior? ai un capac de torpedou sau numai incuietoarea completa? ai o mocheta de portbagaj buna buna? multumesc |
trimit si prin curier.. dar nu am ce ai tu nevoie.. imi pare rau
|
ok. multumesc oricum.
|
salutare, poti face ceva poze la discurile brembo si pt cele sport, eventual la jentile pe 15,ai cumva ceva bari fata spate, tapiterie pt e30 pt 2 usi fara trapa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning