![]() |
Intalnire Constanta
Propun sa se faca macar 1 data pe luna o intalnire Skoda in Constanta . Ce ziceti ? :D
|
Re: Intalnire Constanta
daca la prima intalnire se vor aduna ceva skodisti (si nu numai)...promit ca la a 2-a vin si eu!
constanta e un oras unde mereu m-am simtit bine :-P deci astept poze...;) cat mai curand... |
Mai greu de strans lume , se pare ca lumea nu prea este interesata :( poate pe viitor..
|
Cred ca ar fi mai bine sa alegeti un oras mai prin centrul tarii pentru a fi mai aproape de toti. Cam departe pana la Constanta...! Bafta!
|
Macar posesorii de Skoda din Constanta sa dea un semn ceva aici si sa ne intalnim si dupa poate plecam trupa mare spre centrul tarii..Dar sa dea un semn de viata skodistii din cta
|
Count me in.
|
Nici un semn de viata, nu sunteti uniti la Constanta sau nu sunteti multi skodisti pe forum din Constanta....?
|
vin si yo :D cand e ?
|
Nici uniti nu suntem , dar nici nu sunt multi Skodisti pe forum.. Sper ca pe viitor sa fie bine . Veniti cu idei , oricand este binevenita o intalnire in Cta ...
|
Uite ca mai apar... Poate mai sunt.
|
Rog posesorii de Skoda din Constanta si din imprejurimi sa posteze aici , in vederea unei intalniri ..
|
cand ai de gand sa o facem?
vin si eu la intalnire |
O sa o facem atunci cand mai multi posesori de Skoda vor posta aici si vor fi interesati de o intalnire . Pana atunci nu putem face decat sa asteptam .
|
asa e
trebuie sa asteptam |
dar cat sa mai asteptam si noi
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning