![]() |
Mercedes SL500 by Prior Design
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...841df12a8c.jpg
Mercedes SL500 by Prior Design Kitul exterior Prior Design pentru Mercedes Benz SL 500 este format din bara fata, capota, praguri, aripi modificate in stilul SLR, jante de 21 inci si un deflector de aer in spate. Cu ajutorul chiptuningului, SL a ajuns la o putere de 477 CP. Sprintul 0-100 km/h e realizat in 5s, viteza maxima a masinii fiind de 300+ km/h. |
Re: Mercedes SL500 by Prior Design
fioroasa rau :D
|
superba...
|
Din fata e super agresiva .etc.... dar in spate e prea masiva..prea butuocanoasa...nush cum sa ii zic...mi se pare mie asa ca spatele nu se intregreza in peisaj prea bine...!
|
Quote:
|
e unul din putinele mertzane ce imi plac.. el si cu SLR:X:X:X pakt k noul SL nu mai e asa frumos :(
|
Inca un SL modificat dupa SLR.. mda.. super..nu ca ar arata rau, dar ce-ar fi sa nu le mai faca pe toate sa semene cu SLR ?
|
marfa....dar asta nu e vechiul model de SL ?? si vorba lu SV25MBN cam semana cu SLR mai ales din fata si in lateral
|
Pai aripile si capota sunt copie dupa SLR.
|
Din fata arata bine dar Spatele mai trebuie lucrat nitel.
|
frumosss......................................
|
Nu prea imi place... adica sincer bara fata nu se integreaza prea bine din peisaj... culmea culmilor ca zic asta p un site de tuning... dar "stock" arata mai bine(parere proprie)... oricum ... masina asta este dreamcar pentru multi....
|
...............................................
|
ma scuzati...a trebuit sa alerg sa cumpar alta tastatura k cealalta s a ars k au curs cam multe bale cand am vazut masina asta
|
mult prea adevarata din toate punctele de vedere!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning