![]() |
Aston Martin AMV10
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...84130a7864.jpg
Aston Martin AMV10 Conceptul Aston Martin AMV10 ar urma sa fie propulsat de un motor V10. Imaginile au alimentat imaginatia fanilor Aston, desi proiectul olandezului Sabino Leerentveld va ramane, cel mai probabil, doar pe hartie. |
Re: Aston Martin AMV10
ce faruri urate :(
|
mai bine le puneau in bara farurile,dar pe hartie arata suficient de bine
|
Nu-mi place :)
|
mie imi place... :D
|
imi place desi partea fata mai ales farurile parca sunt din alta "poveste"..... in rest arata bine.... pacat ca nu o sa intre in productie ...:(
|
Este frumusica pacat ca ramane doar pe hartie.
|
DB9S nu a fost aleasa degeaba una din cele mai sexy masini ale anului... baietii de la Aston fac masini frumoase intr-adevar... pacat ca nu va putea fi vazuta decat in stadiul asta(sau... who knows?)
|
nu stiu ce sa zic...farurile sunt cam mici si prea mult impinse pe aripi si in plus pe laterale parca nu e terminata...
|
da farurile sunt cam mici.puteau fi ceva mai mari.arata destul de bine.are aripile mai inalte ca si Ford GT arata bine
|
... lipsa acuta de inspiratie...
|
mie mi se pare ca arata chiar tare......chiar prea bine....ce-i drept farurile ar putea fi putin mai maricele si mai aduse pe masina.....dar arata super mai ales din lateral....jeez....e superba
|
farurile o strica, in rest arata bine...
dak nu ar ramane doar pe hartie, ar fi ceva mai bine:D |
superb concept
|
farurile sunt urate,in rest arata bine...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning