![]() |
Evo 9 Vs Evo 10
2 Attachment(s)
Sunt singurul nebun caruia ii place mai mult evo 9 decat evo 10?
EVO9- 2000cmc 280cp EVO10- 2000cmc 280cp |
Re: Evo 9 Vs Evo 10
nu esti nebun..si mie imi place mai mult evo9 decat 10 .. :)
|
evo X nu are 280 cp
|
http://www.drive-test.ro/?a=det&art_id=640 de aici am luat dak mint ei mint si eu.
|
Quote:
eu stiu ca are 280 si impreza sti 300-310..... |
asa este am gresit eu
ma gandeam la impreza noua |
Rog sa se ramana la tema topicului restul nu conteaza vreau pareri sincere.
|
e muuult mai frumos evo 9 fata de evo 10 ...parca au facut un downgrade
|
On topic: eu prefer Evo X-ul, pare mai agresiv, si are calitati mai bune fiind model mai nou.
Off topic: Evo X 295 CP la 6500 rpm Cuplu Maxim 366 Nm la 3500 rpm 0-100 km/h - 5,4 s Viteza maxima: 242 km/h Motor: 4 cilindrii in linie Turbo Sursa: Auto Bild Spania |
Quote:
luand la analizat masinile ...fata noul EVO X e mai reusita si pare mai agresiva ..uitandu-ma la spatele ei nu mai pare aceeasi masina mi se pare prea inalt si cam patratos, liniile lui EVO9 mi se par perfecte ..fata precum si spatele masinii se potrivesc se imbina perfect ...nu stiu daca m-am facut inteles ..dar evo9 mi se pare mai reusit per ansamblu ...desi fata lui evoX :D |
sincer si mie mi se pare mai frumos evo IX si am impresia ca e si mai fiabil.
evo X e un fel de sportiva pentru cei trecuti de prima tinerete :D evo IX parca imi "spune" mai multe cand se "uita" la mine :lol: |
Cred ca eu sunt de partea celorlati nebuni dar mie imi palce mai mult cum arata EVO X.
|
dap...si mie imi place mai mult tot evo9
|
Mie imi plac amandoua mult dar cred ca aleg X pt ca este o evolutie din toate punctele de vedere.
|
dintre evo 9 si evo 10 aleg noul subaru sti imi place foarte mult cum arata in ciuda parerilor care se spun ca este foarte urata
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning