![]() |
Suspensie Cielo koreean
Am un cielo Korean, si as vrea sa il mai cobor un pic din arcuri. Pe spate as vrea de vectra dar sa tai o spira din ele, se poate?
Si pe fata se poate taia din cele de cielo?:???: |
Re: Am si eu o mare dilema!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da' nu mai bine iti cumperi tu arcuri sport daca tot vrei s-o cobori?! Vezi ca daca nu ai amortizoare bune nu prea faci mare branza.
|
si cat m-ar costa niste arcuri sport? si de unde le pot lua?
|
Arcuri sport sunt cele mai bune pt coborarea masini...
Vezi si u la tine in oras la magazine de tuning daca au daca nu poate fac comanda... |
ia si citeste tot... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...67#post1521767
|
Am eu o suspensie sport completa de cielo de vanzare. Coboara 4cm si fata si spatele.
|
1 Attachment(s)
la ce pret ai suspensia sport? daca o mai ai bineinteles
iar asta cielo pe care vreau sa il cobor si scz dar am uitat parola de la contul celalat |
Suspensia lui Mad Max s-a vandut, cred ca deja e montata pe alta masina... Uite-te cu atentie de cand nu s-a mai scris aici, inainte sa readuci in actualitate discutia.
|
Re: Am si eu o mare dilema!
poti taia linishtit din arcuri cunosc persoane care au facut asta deja ....
|
Aha... pe fata, o spira. Si pe spate? :lol:
|
nu va suparati...daca tai din arcuri fata o spira cat coboara?mai sta la fel de bine pe arc?
|
Daca la alte marci auto merge sa tai din arc, cu toate ca din punctul meu de vedere e cea mai mare prostie), la Cielo pe spate nu prea merge. Daca te vei uita la un arc spate iti vei da seama de ce.
|
stiu ca pe spate nu merge...e in forma de ou...oval.arcul..si sus se prinde chiar pe cauciucl acela iesit....io am avut de bmw e30...si statea ridicata la maxim...si fugea de spate....rau..de taiati nu taiati...din arc...dati jos chestiilea alea de cauciuc... ;) io le am date jos si sta aripa la nivel cu cauciucul:P asta e doar o idee
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning