![]() |
Da rateuri !
Nush din ce cauza masina a inceput sa de a rateuri ... cica trage aer fals (dar nimeni nu stie pe unde
rateurile le da in momentul cand o accelerez puternic si e sub turata masina este unu 520i e 34 cu motor m50b20 astept unele sugestii unde ar rebui sa ma uit sau ce este de facut |
Re: Da rateuri !
aceiasi masina am si eu! si la fel face.... mi-a zis unu de la un service ca e filtrul de benzina plin de mizerie si trebuie schimbat
|
faza e ca am si gaz si tot la fel face numai ca pe gaz se simte mai tare
|
s-ar putea sa aiba dreptate aia de la service cu filtrul. poate o fi amestecul prea sarac. incearca sa-l schimbi si vezi daca isi revine.
|
ai schimbat cumva statia de la care alimentezi ?
pe benzina merge bine ? baga niste benzina calumea de la omv - recomand carrera - alegi tu cifra octanica - pentru detonatii foloseste una cu o cifra octanica mai mare si mergi cu aia vezi ce se intampla sa stii daca e de la benzina si GPL prost, filtru imbacsit sau altele |
Al3xxx cat iti consuma tie in oras? mie imi consuma 15 si 10 afara
|
Quote:
iar la drum pe benzina mers normal undeva la 8 8,5 o singura data mia luat cam 10 in oras cand am fost la bucuresti intr-o noapte si a trebuit sa merg mai tare ( am facut 2 ore si 30 de min bacau bucuresti ) oricum in oras cunsuma asa mult pt ca e grea ,incearca sa o impingi si vezi atunci cat de greu faci acest lucru |
Va multumesc ! pt sfaturi
am sa incerc sa ii pun si carera 100 sa vad cum se comporta ( eu am pus numai de la rompetrol din aia de 98 sau de la petrom din aia de 99 ) oricum cred ca e de la altceva ,nush pe unde ar putea trage aer fals... |
inseamna ca trebuie sa o duc la service sa o mai regleze.... daca merg sport consuma ca un hummer :)) 20 in oras si 13 afara .... am testat-o in toate felurile de mers si tot consuma....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning