![]() |
Oltcit DJ
3 Attachment(s)
Oltcit DJ
|
reushita zic eu...
imi place ca este finisata bine la praguri...! jantele nu merg dar nu sunt super... sunt cam comune... eleronu parca nu este potrivit pentru mashina asta... mai bine mergea ceva care sa curga din plafon... |
transformare totala.imi place :wink:
|
e marfa bara spate(aia fata dc nu are poze??)....insa nu prea e pe gustu meu olcitu asta...ala alb kre a fost la itsc arata super :shock:
|
1 Attachment(s)
Poza din fata am eu.
Arata bine, eleronul parca nu prea isi are locul pe Oltcit. Pragurile sunt imbinate foarte frumos. Din fata arata destul de bine, dar spatele, parca e prea mare zona cu plasa. Cu tot respectul. |
Arata bine si parca seamana cu un Coraddo din fata.
Ar trebui cineva sa incerce sa faca un Olcit fara partea aia care acopera roata din spate :P . |
gata...stiu olcitu`..l`am vazut vara trecuta....arata bine...da` parca avea pe spate faruri gen clare... :? :D
|
dap. reusita.
plasa de tantari ar fi mers mai bine neagra si eleronu altfel. |
1 Attachment(s)
O poza mai recenta
|
1 Attachment(s)
mai am si eu poza cu masina reusita asa zic eu
voi ce ziceti? mie imi place in general xxs-ul numai cand alti incearca sa te imite invatai minte :chainsaw: |
Chiar arata bine, pacat ca il strica grav eleronul!!!
|
FRUMOS :D
|
unul din putinele olcituri frumoase (in craiova sunt cred 10 facute super)
XXS shi DES raman primele , celelalte sunt copii ale acetora(no offence) sunt facute de cel putin 2 ani, olciturile recente sunt facute probabil cu alte modele neexistente atunci , ma refer la buclieri |
Super. Eu totusi ash fi facut eleronul ceva in genul Ford Focus sau Lancia Delta Integrale, modele de raliu. Lateralele bine lucrate, spatele la fel, poate farurile schimbate cu altele gen Corrado (dreptunghiulare, duble pe fiecare parte) Tzine-o tot asha :D
|
in primele poze nu se vede deloc bine culoarea care e prea tare ...sa-l vedeti live si o sa va dati seama cat de bine arata ! :wink:
P.S. : eleronu ala arata chiar bine pe masina...mie unu imi place |
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning