![]() |
Am nevoie de un driver la WebCam Intex Night Vision !!!
2 Attachment(s)
Salut ! Am un web pentru PC Intex Night Vision ... si nu mai gasesc cd-ul de instalare...
Am cautat pe site`ul intex si am gasit drivere si nu au mers... am incercat sa le pun pe cd... ca poate cine stie...poate mergea...:sad: si nu a mers nici asa... Va rog frumos, daca cumva aveti un webcam ca al meu... si puteti sa dati si mie driverele acelea bune (adica cele de pe cd`ul original)...va rog un PM :*:* Raman dator !!! am si niste poze cu web`ul :arrow: |
Re: Am nevoie de un driver la WebCam Intex Night Vision !!!
1 Attachment(s)
Da si tu search pe google ! Il gaseai in 2 secunde ;). Incearca driverul asta, daca nu merge mai cautam ;).
|
il aveam...am spus k am incercat 2 drivere de pe siteu de la intex...asta cu 350k si ala cu 100k
ar fii mai bine daca imi mi-ar da cineva care are cd-ul original :( |
ma eu aveam o ragalie de asta dar am avut numai probleme cu ea.
http://forum.softpedia.com/index.php...&#entry2547763 - aici am dezbatut problema camerei. o sa incerc sa iti trimit driverele de pe cd original, in cazul in care il mai am. Eu am aruncat'o pentru ca in ultima faza imi bloca sistemul. |
Quote:
|
Ti'am atasat si ce era pe cd si ce foloseam eu. le-am arhivat in format rar sa le po urca. succes si numai de bine
|
2 Attachment(s)
scuze de dublu post dar nu imi ia atach.
|
;)DA ! merge ! :twisted::dance:
Multumesc mult ca m-ai ajutat :!: :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning