![]() |
Spalatorie, dar fara Carpe si Burete
Exista vreo spalatorie, in Arad, unde sa spele masina fara sa o atinga cu carpa/buretele?
|
Re: Spalatorie, dar fara Carpe si Burete
da, o lashi in ploaie.
|
:) :) :) ..........
|
:lol::lol::lol::lol::lol:
|
:)
oriunde mergi...dupa ce o spala cu apa shi eu stiu ce shampon anti matreatza shi anti bashini :) o sterge cu tot felu de carpe shi in final cu ceva carpa maro despre care tzi se minte ca e de piele de caprioara. Altfel raman pete de la apa sau shampoane. |
Chiar nu ma deranjeaza acele pete la fel de mult ca si zgarieturile acelea mici ce se vad in lumina soarelui.
Si-asa, la sfarsit le pot spune sa nu o mai stearga, nu e problema. Totusi, unde am fost eu, am vazut cum ramane daca nu o da cu buretele dupa aplicarea samponului, asa ca asta nu e o solutie. In fine, am auzit ca exista sampoane care au substanta activa astfel incat se "inmoaie" murdaria suficient de mult ca sa o dea jos jetul de apa, chiar daca nu o freaca cu un burete/carpa... Doar ca nu stiu unde e asa ceva, iar sa le iau la rand nu mi-as dori... :) |
Spalatoria NUOVA PERLA de pe Cocorilor (aprox. vizavi de fosta Orologerie).
Eu acolo imi spal masina si sunt foarte multumita. E exact ceea ce cauti tu, o spala cu spuma activa. |
mah...io am spalat porcu de 3 ori pana acuma...de fiecare data in piatza veche(langa boul roshu) shi nu au dat aia cu burete pe mashina...doar cu ceva shampon sau ce fras.....au lasat-o asha o vreme shi apoi cu apa...iar la sfarshit au sters-o cu ceva carpe moi. Zgarieturile alea apar shi de la polish...
|
Ok, deci am retinut ca am chiar doua variante. Multumesc! :p
|
stie unu' din Bucuresti cu S Classe , (shown on cocalari.com)
http://cocalari.com/wp-content/uploa...8/mercedes.jpg |
cea mai tare spalatorie!
http://www.cancan.ro/2008-08-14/Si-a...ta-Unirii.html |
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning