![]() |
Audi TT-S, masina oficiala a Tourist Trophy
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...317935513c.jpg
Audi TT-S, masina oficiala a Tourist Trophy TT-S, SAFETY-CAR PENTRU TOURIST TROPHY Isle Of Man reprezinta refugiul ideal pentru majoritatea pasionatilor de curse auto si gazda competitiei Tourist Trophy (TT). Primele curse de motociclete si apoi de masini tinute de Isle Of Man au debutat in 1905. Pentru prima oara, o masina "cu acelasi nume" devine "Official Car": Audi TT-S. Onoarea i-a revenit modelului Audi TT-S de 265 CP, care va sprijini cu opt masini evenimentul de la sfarsitul lunii mai (cursa de moto). Masinile vor fi conduse de oficiali ai cursei, la viteze "non-race". |
Re: Audi TT-S, masina oficiala a Tourist Trophy
tt-ul in curbe nu prea este stabil, dar nu vb de masina in cauza ci asa in general!
|
Quote:
|
Audi in ultima vreme a prins un contur de masina foarte buna,mie TT mi se pare o masina reusita din multe puncte de vedere.....
|
TT-u arata foarte bine, dar dupa cum spunea si turboss, nu e prea stabil{asa am inteles de la catziva prieteni}
Probabil k astea sunt modificate...:-?? |
o masina frumoasa si mai performanta(si mai stabila bine inteles) este fratele mai mare R8.
|
Arata bine dar sa mergi cu ia non-race nu prea merge.
|
arata bine mashinutza:P...nu prea ii sta bine ca safety car da in fine::P...
|
Misto masina dar cred ca cei care vb de stabilitate se refera la modelul vechi care a fost o mediocru.
|
Quote:
|
ai dreptate..nu am avut contact cu el dar cam greu de crezut k it ifuge...e si jos si are si toate sistemele
|
am incredere intr-un audi quattro!!
|
... poate nu are fata de safety-car, dar tot superba ramane :-P...
|
quattro de pe audi a facut fatza tot timpul...........
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning