![]() |
Jante Volk Racing de 24K
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...316b54c4f9.jpg
Jante Volk Racing de 24K Cei de la Bulletproof Automotive au decis sa imbine stilul bling cu "radacinile lor" racing. Ceea ce vedeti e o janta Volk Racing poleita cu aur de 24K. Luand in calcul faptul ca tot aurul ar fi putut ingreuna janta, cei de la BA au ales cel mai usor si agresiv model Volk Racing de 19 inci. |
Re: Jante Volk Racing de 24K
la drumurile din romania ar fi pacat de ele:( .. oare care o fi pretul lor?
|
Adevarat astea jenti marfa,....!!.La Model MA Refer....!! la fabtulca sunt poleite cu aur...hmmm...nush..cine are bani sa-si cumpere....!!! :P
|
Quote:
|
Superbe.....da nus pentru Romania!!!
|
o sa ia drumul Arabiei... cel mai probabil...
|
mi se pare o chestie de snobism...nu imi plac deloc
|
chill
sunt jante pentru show. ma indoiesc ca o sa fie puse pe masinile de drift sau de competitie .:rolleyes2 |
Parerea mea este ca nu ajungi sa dai in gropi pentru ca daca le-ai pus si pleci de langa masina ramai cu ia asezata pe sticle de lapte.
|
hmmm e super tare modelul...nu sunt ptr strada....ce nebun ar da mii de euro ptr jantele astea sa mearga cu ele pe strada
|
eu cred k doar cineva kre nu are ce sa faca cu banii le'ar cumpara . modelul imi place oricum :D
|
o sa isi ia ceva manelist :D
|
Quote:
|
daca vii cu ele in romania si le lasi peste seara , dimineata gasesti masina pe butuci si jantele la amanet:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning