![]() |
Porsche 944 by Strosek
16 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...1c7a5c44e1.jpg
Porsche 944 by Strosek Varsta lui Porsche 944 nu si-a spus niciodata cuvantul, si personalizarea unui asemenea model ar putea reprezenta o investitie justificata. Totusi, unii spun ca designul clasic al masinii nu se potriveste cu orice kit exterior actual. Daca s-a pierdut sau nu stilul unic al anilor '80 in cazul lui 944, asta decideti voi. |
Re: Porsche 944 by Strosek
Superba......parca zici ca e un model american de masina nu european
|
Foarte frumoasa :X
|
place place...mau putin stopurile:roll:
|
Misto rau pt un 944
|
la spate e cam incarcata! in rest f frumoasa!
|
arata bine pt o masina din '80 dar la capitolul stopuri si jante cred ca se putea gasi ceva mai misto.
|
frumoasa pt o masina din 80'
|
Arata bine insa ar trebui sa ii inlocuiasca jantele , sau sa puna cauciuc cu talon mai mic , sa schimbe stopurile care sun foarte urate , si sa dea jos eleronul ala ...
|
Superba ......modificata cu bun gust ....:D
|
Mai bine lasau stopurile originale ar fi aratat mai bine.Iar fantele alea din aripile spate nu le vad rostul asta e singurul model de Porsche cu motor pe fata eleronul ala iar nu prea da bine in rest e o masina frumoasa.
|
Nu imi place !
|
imi place pana la aripa spate...au stricat luneta ,si tot spatele cu exagerarea aia de evazare a aripii....in rest jantele vin beton cu toate ca mai misto erau cu buze polishate ..si mai e un kit de la strosek pt 944 ceva mai ne hardcore..mai frumos ,si include sii farurile alea cu lupa celebre pt strosek ( cine stie despre tuningu din germania din anii 80 stie despre ce vb :P )
|
Imi place 928-ul mai mult
|
deci masina asta e BOMBA! e superba!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning