![]() |
E30 - 318
salut!tocmai mi-am achizitionat si eu un urs 318 cu motor de 2000.m-am apucat de el dar voi continua dupa sarbatori.astept sa ma ajutati cu idei si sfaturi.revin cu poze.
|
Re: e30 318
m-am hotarat la m technic 2
|
Quote:
|
un motor mai capabil ar fi o alegere buna
ceva poze cu el n`ai?? sa il stapanesti sanatos pe ursache |
pun si poze cat de repede
|
in privinta jantelor ce sfaturi imi dati?
|
8 Attachment(s)
cu borbeturi ii sta ursului cel mai bine
in orice caz , ceva cu buza atasez si cateva poze... sper sa te inspiri din ele si sa`ti iasa ceva foarte frumos |
am reusit sa ma apuc si eu de el
:D mi am luat pana la urma jante alpina de 16 mi am luat scaune recaro din piele originale...de pe un cabrio...in 4 locuri... pe fata am lasat bara originala cu o fusta m technic 1,praguri kamei si mai am nev ceva pe spate...dc stiti ceva... o toba cu 2 capuri si vreau sa pun teava din fata pana in spate... acum e la preparat...in max 2 sapt o bag la vopsit si pun si poze... vopseaua e visniu perlat...e o nuanta facuta de mine din 3 culori mai am unul de piese...dc are cineva nev...va ajut... eleronul e cel original k nu vreau sa o incarc mi am luat si faruri cu lupa iar triplele le am facut fumurii |
Re: E30 318
asteptam niste poze ...
|
Re: E30 - 318
Ce culoare vrei sa o faci ??? Si pune poze pe parcursul modificarilor ca ii mai interesant:D. Multa bafta;)
|
o fac visniu perlat...am facut eu culoarea din vreo 4 noante...sper sa iasa...pun si poze...
|
daca vrei sa te ajut cu pozele da`mi add la bebebbk si ti le pun eu ;)
|
ms mult...
|
Quote:
Pana una alta bafta si tine-ne la curent.Interesanta alegerea jantelor de la Alpina va arata frumos:D |
10 Attachment(s)
zeeeeeccceeeee
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning