![]() |
Nissan 240SX transformat in pick-up
40 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...0714475c57.jpg
Nissan 240SX transformat in pick-up "Jau663" tatal si "eds13" fiul si-au cumparat cu 300 de dolari un Nissan 240SX prafuit pe care au dorit apoi sa-l transforme intr-un soi de camioneta. Fosta glorie a driftului a trecut prin momente de cumpana sub flexul lui "Jau663" din Virginia (USA). Ce-a iesit vedem impreuna... |
Re: Nissan 240SX transformat in pick-up
47 Attachment(s)
A doua serie de poze...(proiectul e in curs de finalizare)
|
... extrem de interesanta lucrarea... au muncit oamenii la greu si a iesit foarte bine, mie imi place...
|
Arata bine masina !:-)
|
Super interesanta masina! se vede ca s-a muncit la ea din greu, imi place mult pt ca este bine pusa la punct mai ales la detalii ...
________________ www.cromtuning.ro |
Super tere.Asta inseamna tuning adevarat.Are un aspect de pick up american.O idee super tare.RESPECT.
|
Imbina utilu cu placutul: in timp ce transporti ceva, mai poti face si un drift :)
|
este foarte interesanta transformarea plecand de la o masina de 300$.
|
E faoarte tare ideea ...mai ales avand in vedere de la ce valoare sa plecat si unde sa ajuns!!!
|
palii ba baiatule...macar lea iesit ceva frumos
|
ideea e veche uitati-va pe youtube ca e un nissan skyline gt-r r32 si un 240sx in japonia facute la fel. chestia nu a plecat de la hai sa facem un pick-up, ci a plecat sa usureze cat mai mult masina pe spate; pentru a fi folosita la drift. la drift mai toate metodele de drift la motor fata e sa faci frana de motor sau sa pui frana ca sa se mute centru de greutate pe fata sa faci spatele sa fuga. neavand nimik in spate fuge si mai repede. parerea mea din tot ce am vazut si stiu.
|
E cam ciudata asa.. dar nu arata rau deloc :)
|
nu arata rau deloc masina ... :) buna ideea
|
Quote:
|
arata foarte tare
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning