Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   ADEVARATUL Logan cu Facelift (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/75662-adevaratul-logan-facelift.html)

22VIN 23-04-08 20:30

ADEVARATUL Logan cu Facelift

azi a trecut pe langa mine din sens opus un logan mai ciudat. mi-a sarit in ochi, l-am vazut pentru 1 sec din fata si 2 sec in oglinda (spatele).
vreau sa spun ca toate pozele puse pana acum nu sunt cu viitorul logan. nici cea cu hayon, care parea cea mai probabila.
in proportie de 90% este aceeasi caroserie, schimbarile sunt la faruri (sunt parca mai rotunjite si mai alungite - mai urate), in lateral n-am prea observat, iar in spate pare mai constipata. portbagaul schimbat, stopurile parca nu aveau alta forma, ci doar alta organizare. arata ciudat (sau cel putin asa mi se pare acum), forma masinii nefiind schimbata.
nu am avut cum sa-i fac o poza, totu s-a intamplat prea repede. oricum, o sa fiu cu ochii-n patru sa il pozez daca il mai vad.
daca cineva are poze cu el, ar fi ideal

dexter_20 24-04-08 12:43

Re: ADEVARATUL Logan cu Facelift

Era camuflat sau cei de la Dacia au lasat sa se vada totul?

22VIN 24-04-08 14:50

ca de obicei au lasat sa se vada totul. nimic camuflat, la fel cum n-a fost camuflat nici un model dacia pe care l-am vazut pe aici cu mult inainte sa se lanseze. doar numerele de probe iti spun ca e in teste:))

eddycdk 24-04-08 18:21

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1500637)
ca de obicei au lasat sa se vada totul. nimic camuflat, la fel cum n-a fost camuflat nici un model dacia pe care l-am vazut pe aici cu mult inainte sa se lanseze. doar numerele de probe iti spun ca e in teste:))

da...l-am vazut si eu la semafor! era alb si arata f naspa! in spate stopurile urmaresc linia "eleronului" ambutisat din portbagaj, are un list de crom in genul Opel Astra (ultima generatie), iar bara spate are carligul de remorcare camuflat sub ditamai capacul (zici ca e capacul de la rezervor)...si niste ochi de pisica integrati in bara spate...
din fata nu l-am vazut...:cry:
aaa, si avea noua emblema Dacia..care seamana cu un desfacator de capace de bere :lol::lol::lol:

22VIN 24-04-08 19:56

alb, mie mi s-a parut argintiu nu mai conteaza:)) de ce nu i-ai tras o poza?

cosminelxxx 25-04-08 00:42

3 Attachment(s)
asa arata??:rolleyes2

SAX1987 25-04-08 02:36

spatele arata mai bine(dar tot nu as cumpara)

22VIN 25-04-08 10:41

exact. mersi pentru poze. din ce am vazut eu asa arata. nu am avut cum sa fiu atent la detalii sa-mi dau seama daca-s diferente, dar in mare asta e
sa stiti ca pe strada arata mai rau:))

procos 30-04-08 18:42

Vă salut! Au mai apărut cāteva poze cu noul facelift al Daciei Logan, aici este linkul http://www.************/noutati-stiri...2450329#images

22VIN 30-04-08 19:21

asta e... nu suport grila aia

SAX1987 30-04-08 21:00

Bine bine si cat o sa coste? Ca unul echipat costa o gramada de bani. Nu-i mai masina de 5000 euro, e dublu!

joe_infect 30-04-08 21:16

eu zic ca poate mai mult ca dublu :lol:

BULLDOG 30-04-08 21:33

Eu nu inteleg persoale care arunca cu noroi in logan. De unde va mai luati voi masina noua cu airbaguri abs cu 8 mii de euro? Si sa fim seriosi, arata si mai binedecat renault clio, si mecanica este de pe renault asa ca nu vad care is motivele. Ce ati fi vrut? Sa scoata dacia direct coupe de 250 de cai, cu piele si alte minuni?

boy_wonder 30-04-08 22:38

7 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:

HoricutzWSR 30-04-08 22:58

sa fiu sincer...nici n`arata rau, MAAJOR improvement...spatele e foarte atragator,si daca dacia isi face un obicei din asta,chiar mi`as lua un logan :)

bafta

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning