![]() |
Ford ar putea vinde Volvo si Mercury
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...f7322cfe03.jpg
Ford ar putea vinde Volvo si Mercury Ford ar putea renunta la Volvo in viitorul apropiat, sustin surse din cadrul companiei. Se pare ca acest demers face parte din planul de restructurare intreprins de Grupul Ford. De asemenea, Ford e gata sa vanda si marca Mercury, aflata in dificultate financiara, dupa cum precizeaza Wall Street Journal. Dupa vanzarea marcilor Jaguar si Land Rover, cu Volvo si Mercury in prag de plecare, Ford ar ramane doar cu Lincoln si anumite procente la Mazda. Alan Mulally a refuzat sa comenteze posibila vanzare a marcii suedeze: "Exista multe cai prin care putem reduce costurile", a precizat presedintele Ford Motor Company. |
Re: Ford ar putea vinde Volvo si Mercury
il vinde cui?
|
Chiar nu stiam ca Ford detine atatea marci :O:O:O:O !!!
|
Cred ca firma VW ar fi tare incantata sa cumpere aceste marci....om trai si om vedea
|
Quote:
dintre toate astea wv sigur ar cumpara volvo ca sa le adopte tehnoligia in materie de siguranta. Spoturile VAG vor avea si celebra fraza " cele mai sigure masini din lume" inclusa in spoturile publicitare |
astia in fiecare zi vand volvo :lol:
|
sau poate volvo va fi luat de GM... mai stii... doar au si Saab-ul care e tot suedeza... de ce sa n-o aibe si pe ailalta:))
|
Sincer.. ma intreb de ce vand compania... adica... nu cred ca Volvo au vanzari proaste acum... poate ca ford nu si-a recuperat investitia in timpul dorit si.. nu isi mai permite... ma rog...
|
Volvo sunt prea tari, eu as vrea k sa ajunga la BMW :D:D
|
nu am stiut ca volvo e al fordului.....banuiesc ca o campanie nemteasca o sa o cumpere.....daca nu cumpara astia de la tata motors tot :)))
|
Quote:
|
daca as fi primit cate un leu pt fiecare anunt de genu "ford vinde volvo" de pana acum, woohooo....
cat despre mercury, mai bine l-ar desfiinta. ar iesi mai bine. |
s80..e mijto rau masina
|
volvo apartine de ford???ceva ce nu stiam..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning