![]() |
Crazy Tuning Show 5?
Mai am vorbit cu Ervin la telefon insa nu am putut vorbi cu el live insa vroiam sa vad ceva intalnire va fi asa de sfarsit de vara?
|
Deci sa ne intelegem,exista o diferenta intre intalnire si Crazy 5,klar....ori Ervin ar avea din cate stiu eu,nu divulg sursa, ceva plan pe octombrie....acum mai ramane de vazut.Intalnire o sa fie peste doua saptamani cred,pt. ca vine soricel din cate am inteles asa ca......vedem
|
mai este pana la crazy show 5...
deocamdata, un meeting cu forumistii, da sa speram ca nu ca si data trecuta :wink: :D :D |
Eu zic ca ar trebui stabilita o data si sa vedem cam cati ar fi sa vina... Ca asa nu se prea ajunge departe cu intalnirea asta de care se tot vb atat!! Ar fi fain sa vina si masinile din Oradea macar 8)
|
nu e asa usor...intalnirea o stabileste ervin, ca numa el are dreptul sa faca chestia asta...
in functie de hotarerea lui, o sa vedem ce se poate face |
La viitoare intalnire sper sa fim macar 4 ... :lol: :lol: :lol: :lol: ...sa facem un mic progres :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
La za next meeting o sa incerc sa apar, promit. :)
Astept un Crazy 5!!!!!!!!! |
Si eu voi incerca sa apar cu spoilere vopsite :D
|
Horguem U ai si vopsitorie auto ?
Ma intereseaza si pe mine sa-mi vopsesc carenele... |
lol alex.....esti de'a dreptu' crazy!!! ai fakut a1??? aaa.....si tot voiam sa te intreb.....iti rezista bateria la tot ce vreai sau ai pus deja pe bestie???
|
Re:
Quote:
bateria e cea mai mare problema... nush exact cum o sa fac ... vedem ... :wink: |
Bateria nu e chiar asa problema mare...eu am una pe 5 Ah si ma tine cam 40 min...dar se incarca repede... :lol:
Poate vin si eu pana in oradea cu scuteru...sa dam un dbdrag :D |
Nu face-ti offtopic va rog.
|
Re:
Quote:
Quote:
p.s.\"faceti\"[/b] |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning