![]() |
Nelamuriri Bmw E90
5 Attachment(s)
De curand mi-am cumparat un bmw e90 si am cateva lucruri care nu imi dau seama ce reprezinta
poza 1. Ce inseamna INIT ? poza 2. Am acolo 2 leduri rosii, dar nu imi dau seama ce sunt, tot ce stiu e ca se aprind cand aprind eu farurile poza 3. Acel furtun/ cablu/ manson sau ce o mai fi care face legatura din suportul oglinzii si tapiseria tavanului poza 4.Acele gauri situate pe cealalta parte a suportului oglinzii poza 5. Cred ca e un senzor situat pe partea dorsala a oglinzii. La ce foloseste nu stiu PLEASE HELP ! |
Re: Nelamuriri Bmw E90
La 2, ledurile alea creaza o lumina placuta noaptea in partea centrala a bordului si pe schimbator.
3. Furtunul e de la senzori. Ploaie, oglinda, nu stiu daca si cel de faruri e tot acolo. 5. Sunt 2 senzori pe oglinda, cel putin asa e la E46, daca te orbeste cineva din spate, oglinda se inchide in contrast. Are un senzor in fata si unul in spate si sunt legate intre ele, ex: daca pui o lanterna ziua in senzor, oglinda nu se inchide pentru ca celalalt senzor nu-i zice ca e intuneric afara. |
Quote:
|
Nimeni nu stie?
|
4, sunt niste senzori pentru clima, (calitatea aerului) sa stie cum sa regleze temperatura fata de ce temp ai selectat tu.
2. cele 2 leduri, sunt lumini ambientale, (enviromental lamps)... sau mood lamps, care sunt facute sa lumineze subtil in culoara bordului, zona de depozitare de langa frana de mana. Pentru (INIT, te poti uita in manualul tehnic) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning