![]() |
Idei de tuning pt un Ford Focus Station Wagon din 2004?
Idei de tuning pt un Ford Focus Station Wagon din 2004?
|
am eu un kit de ford focus chiar pentru variata combi.
|
1 Attachment(s)
si acum poze
|
1 Attachment(s)
...
|
eu eu eu
1 Attachment(s)
:lol: yackone am eu un ford focus combi si m-ar interesa kitul ala al tau...imi zici un scor asa...al meu tot alb e..tot cu evacuare dubla.. :lol: buzz let me know as soon as possible.. :oops:
|
ss
si mai am un of..am cautat prin tot bucurestiul... :shock: si nu am gasit stopuri lexus sau negre sau de orice fel pt focus combi...numai ochelari :roll: are careva vreo sugestie...?am auzit ca sunt niste kituri universale care se adapteaza la orice stop..nustu cum cu matrita bla bla... :?:
|
3 Attachment(s)
Am gasit si eu in calc niste poze cu o astfel de masina si le postez pt ati face o idee si din cate am obs kidul de la cel alb care este de vanzare se afla si in pozele mele dar alta culoare si chiar arata bine.
|
kitul de pe masina galbena este acelasi cu cel de pe masina alba.
|
Asta am spus si eu si chiar se potriveste .Cred ca se vede in poze cat conteaza culoarea masini
|
of`
cred ca se vede in poze ca focusu galben are jenti de 18 si sper ca se vede ca mai are si hayonul indreptat si n-are numar...tot din poze..si sper ca se mai vede si ca are geamuri fumurii...si credeti-me ca dak si asta alb ar avea cele de mai sus v-ati schimba parerea in privinta culorii..si o sa-l vedeti soon.. :lol: sa dati cu votu :twisted:
|
Astept cu nerabdare sa vad masinutza in faza finala.Cam in cat timp se vor putea vedea poze cu ea tunata ?
|
pai eu sper cam in maxim 1 luna.. :lol: in functie de finante si de cat dureaza livrarea..:shock: bine ea acum are jante de 15 dar o las cu ele pana la anu ..urmeaza neoane rosii si o statie magnat cat de curand si cam asta e.. :P
|
Asteptam poze cu masina chiar si din timpul lucrarilor pt a se vedea cat de mult se munceste pana la produsul finit
Re$peKt |
Re: Idei de tuning pt un Ford Focus Station Wagon din 2004?
numa acuma am vazut posturile astea da nu am inteles unde pot gasi io kitu asta. un mesaj privat dak miati putea da careva vasi fi f recunoscator
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:10. |
- Copyright 2026 4Tuning