Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/340-craiova.html)
-   -   Subaru Impreza STi 08 - ZIR (https://forum.4tuning.ro/340-craiova/75608-subaru-impreza-sti-08-zir.html)

_ZIR 23-04-08 13:12

Subaru Impreza STi 08 - ZIR

despre care nu pot spune mare lucru :)
doar un STi 2008 stock

Gabi 23-04-08 13:15

Re: Subaru Impreza STi 08 - ZIR

Quote:

Originally Posted by _ZIR (Post 1498583)
despre care nu pot spune mare lucru :)
doar un STi 2008 stock

Daca despre Impreza nu poti spune mare lucru, zi ceva de ala micu', rosu, sau de Megane, sau... de oricare alta masina pe care o detii! :)

Bine ai venit !

_ZIR 23-04-08 14:11

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1498590)
Daca despre Impreza nu poti spune mare lucru, zi ceva de ala micu', rosu, sau de Megane, sau... de oricare alta masina pe care o detii! :)

Bine ai venit !

Bine te-am gasit! De unde ne stim?

Gabi 23-04-08 14:14

Quote:

Originally Posted by _ZIR (Post 1498686)
Bine te-am gasit! De unde ne stim?

Pai... nu ne stim. Eu te cunosc din vedere, iar masinile... din cauza numerelor de inmatriculare ! :wink:

_ZIR 23-04-08 14:21

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1498590)

Bine ai venit !

Ok, fac un update in acest caz:

"ala micu', rosu" este un hyundai accent '96, modificat masiv la vremea lui (din 1.5 - 91 cp s-a facut un 1.6 - 138 cp, fara soft, doar mecanic). Lista de modificari e destul de lunga si nu cred ca are sens sa intru in detalii, cel mult o sa revin cu niste poze. Masina asta este acum la un prieten bun, deci nu mai este masina mea.
Megane-ul este un RS '06, fara modificari majore: doar un BOV Forge, un Piper Cross in carbon si cam atat. Nici pe asta nu o mai folosesc insa a ramas "in familie". Urmeaza in cateva saptamani o evacuare si un set de Toyo R888.
"orice alta masina pe care o detin" mai inseamna in acest moment doar un Subaru Impreza RS '08 (2.0 aspirat 150 CP cu elemente de WRX gen: scaune, kit exterior, roti, suspensii si frane), care este a sotiei mele si un Subaru Forester 2.5 XT full care are 2.500 km si pe care vreau sa-l vand nemaiavand ce face cu el.
De data asta cred ca am spus cam tot :)

Gabi 23-04-08 14:26

Quote:

Originally Posted by _ZIR (Post 1498716)
[...] "ala micu', rosu" este un hyundai accent '96, modificat masiv la vremea lui (din 1.5 - 91 cp s-a facut un 1.6 - 138 cp, fara soft, doar mecanic). [...]

Asta micu' mi-a marcat copilaria. Cand ii auzeam esapamentu', stiam ce vine din spate. Avea - si inca are - un sunet inconfundabil, iar aspectul... a fost, este si va fi - cel putin in ochii mei - superb.

_ZIR 23-04-08 14:32

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1498695)
Pai... nu ne stim. Eu te cunosc din vedere, iar masinile... din cauza numerelor de inmatriculare ! :wink:

:)))) am inteles...
pai in cazul asta s-ar putea sa fii intr-o eroare mica. Primul ZIR a fost (si este) Megane-ul RS. De la ala toate masinile mele au avut acelasi numar. In plus, sunt dir. executiv al Scar Lines Group, firma care vinde in Craiova Subaru, Isuzu si Scania. Si o parte din masinile colegilor mei au luat acelasi numar. Deci: In afara de masinile de care am zis mai sus ca imi apartin, s-ar putea sa mai vezi ZIR la cateva masini ale companiei (gen Justy ala mic si rosu, 2 Impreza, un Outback, un Isuzu D-Max, etc), sau la unele masini pe care le-am avut dar nu le mai am (gen o Tribeca, un Legacy 2.0, un Legacy Spec B negru), sau chiar la masini care au fost ale companiei si acum sunt vandute unor clienti (un Forester negru, etc). Deci nu sunt toate ale mele :) . Doar alea de care am zis mai sus, din care eu merg doar cu STi-ul negru cu ZYR (n-a mai fost ZIR disponibil :) ).
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1498719)
Asta micu' mi-a marcat copilaria. Cand ii auzeam esapamentu', stiam ce vine din spate. Avea - si inca are - un sunet inconfundabil, iar aspectul... a fost, este si va fi - cel putin in ochii mei - superb.

Multumesc frumos!
Este o masina care a fost modificata in perioada 1997-1998 si care din punctul meu de vedere are si acum ceva de spus la capitolul asta.

Gabi 23-04-08 14:35

Stiu, stiu ! Alex, cu Isuzu negru (ca mai e unu', alb/gri, ceva de genu' :-P) e vecin cu mine. Cert e ca... ai impanzit Craiova cu ZIRuri :lol: :lol:

_ZIR 23-04-08 14:38

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1498745)
Stiu, stiu ! Alex, cu Isuzu negru (ca mai e unu', alb/gri, ceva de genu' :-P) e vecin cu mine. Cert e ca... ai impanzit Craiova cu ZIRuri :lol: :lol:

Cel mai interesant ZIR este in Bucuresti, este o masina pe care am adus-o din SUA pt mine si intre timp m-am razgandit. Acum este a unei doamne care este directoarea unei mari companii din Bucuresti iar masina este un Infiniti G35x (ceea ce in Japonia se vinde ca Nissan Skyline), 3.500 cc, 309 CP.

Co5m1n eXtreme 25-04-08 09:57

salut
pune niste poze cu masinile sa vedem si noi :)

Horhe_STI 30-04-08 03:47

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1498745)
....Cert e ca... ai impanzit Craiova cu ZIRuri :lol: :lol:

da...si in curand...va impanzi TOATA LUMEA :D :D :D muahahahaaaaa :twisted:

Horhe_STI 04-05-08 00:25

Quote:

Originally Posted by Co5m1n eXtreme (Post 1501918)
salut
pune niste poze cu masinile sa vedem si noi :)

Aici gasesti poze cu masina lui ZIR (STI-ul negru 2008), masina mea (STI-ul albastru 06) si un Subaru Legacy Spec B al unui bun prieteni

http://www.speedline-motorsport.ro/e...Martie%2008%29

Bigu 04-05-08 17:36

Quote:

Originally Posted by Horhe_STI (Post 1507268)
da...si in curand...va impanzi TOATA LUMEA :D :D :D muahahahaaaaa :twisted:

sunt asa de multe, incat acelasi numar se regaseste pe mai multe masini :)

NOIR 05-05-08 12:02

Man, bravo pentru masinuta.Cred ca e o mica greseala in titlu, trebuia sa scrii ZYR nu ZIR, din moment ce asta e numarul lui:D
Oricum mi-a placut inceputul thread'ului tau "despre care nu pot spune mare lucru "....interesant 8).....so, no comment;)

_ZIR 21-05-08 16:51

Quote:

Originally Posted by NOIR (Post 1515536)
Man, bravo pentru masinuta.Cred ca e o mica greseala in titlu, trebuia sa scrii ZYR nu ZIR, din moment ce asta e numarul lui:D
Oricum mi-a placut inceputul thread'ului tau "despre care nu pot spune mare lucru "....interesant 8).....so, no comment;)

ZYR este o greseala...care ce-i drept nu imi apartine... ZYR nu inseamna nimic...ZIR insa mai trezeste cate-o amintire... :)

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2025 4Tuning