![]() |
Subaru Impreza STi 08 - ZIR
despre care nu pot spune mare lucru :)
doar un STi 2008 stock |
Re: Subaru Impreza STi 08 - ZIR
Quote:
Bine ai venit ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"ala micu', rosu" este un hyundai accent '96, modificat masiv la vremea lui (din 1.5 - 91 cp s-a facut un 1.6 - 138 cp, fara soft, doar mecanic). Lista de modificari e destul de lunga si nu cred ca are sens sa intru in detalii, cel mult o sa revin cu niste poze. Masina asta este acum la un prieten bun, deci nu mai este masina mea. Megane-ul este un RS '06, fara modificari majore: doar un BOV Forge, un Piper Cross in carbon si cam atat. Nici pe asta nu o mai folosesc insa a ramas "in familie". Urmeaza in cateva saptamani o evacuare si un set de Toyo R888. "orice alta masina pe care o detin" mai inseamna in acest moment doar un Subaru Impreza RS '08 (2.0 aspirat 150 CP cu elemente de WRX gen: scaune, kit exterior, roti, suspensii si frane), care este a sotiei mele si un Subaru Forester 2.5 XT full care are 2.500 km si pe care vreau sa-l vand nemaiavand ce face cu el. De data asta cred ca am spus cam tot :) |
Quote:
|
Quote:
pai in cazul asta s-ar putea sa fii intr-o eroare mica. Primul ZIR a fost (si este) Megane-ul RS. De la ala toate masinile mele au avut acelasi numar. In plus, sunt dir. executiv al Scar Lines Group, firma care vinde in Craiova Subaru, Isuzu si Scania. Si o parte din masinile colegilor mei au luat acelasi numar. Deci: In afara de masinile de care am zis mai sus ca imi apartin, s-ar putea sa mai vezi ZIR la cateva masini ale companiei (gen Justy ala mic si rosu, 2 Impreza, un Outback, un Isuzu D-Max, etc), sau la unele masini pe care le-am avut dar nu le mai am (gen o Tribeca, un Legacy 2.0, un Legacy Spec B negru), sau chiar la masini care au fost ale companiei si acum sunt vandute unor clienti (un Forester negru, etc). Deci nu sunt toate ale mele :) . Doar alea de care am zis mai sus, din care eu merg doar cu STi-ul negru cu ZYR (n-a mai fost ZIR disponibil :) ). Quote:
Este o masina care a fost modificata in perioada 1997-1998 si care din punctul meu de vedere are si acum ceva de spus la capitolul asta. |
Stiu, stiu ! Alex, cu Isuzu negru (ca mai e unu', alb/gri, ceva de genu' :-P) e vecin cu mine. Cert e ca... ai impanzit Craiova cu ZIRuri :lol: :lol:
|
Quote:
|
salut
pune niste poze cu masinile sa vedem si noi :) |
Quote:
|
Quote:
http://www.speedline-motorsport.ro/e...Martie%2008%29 |
Quote:
|
Man, bravo pentru masinuta.Cred ca e o mica greseala in titlu, trebuia sa scrii ZYR nu ZIR, din moment ce asta e numarul lui:D
Oricum mi-a placut inceputul thread'ului tau "despre care nu pot spune mare lucru "....interesant 8).....so, no comment;) |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2025 4Tuning