![]() |
207 under construction
14 Attachment(s)
Sunt posesorul unui superb Peugeot 207 versiunea Sport. Masinuta are un motor 1,6 HDI 90 de cai, iar cu resoftare l-am dus undeva pe la 110.
Modificari: - insonorizare usi fata, spate si haion - statie + subwoofer Alpine - Xenon 5000k pe faza scurta (masina a venit cu faruri cu lupa din fabrica) - ceas presiunea turbo - eleron + pleoape + bandourile laterale vopsite in culoarea caroseriei (nu am inca poze cu ea asa) - kit exterior Extras Line Superstar (am montat doar pragurile, in curand o sa vina si bara fata si spate vopsite) (necesita niste modificari la prinderi, dar o sa iasa frumos) - evacuare dubla, eliminand toba finala (momentan am doar toba finala taiata si se aude foarte frumos si foarte finutz, dar motorul trebuie sa fie cald) - folii fata, spate (30% fata , 80% spate) - jante MSW 11 by OZ Racing pe 17 incaltate cu gume Goodyear Eagle F1 205/45/ZR17 - pedale aluminiu OMP (prinse in suruburi pe pedalele originale) In pozele de mai jos este si kitul de caroserie la premontaj :) |
Re: 207 under construction
i like it... sa ai grija de el.. si asteptam sa`l finalizezi :D
|
cat te-a costat insonorizarea?
|
Ce bine dau jentile astea pe masina, si kit-ul din cate se pare e ceva deosebit, asteptam sa vedem cum o sa arate finalizata :D. Numai bine.
|
Sa-ti traiasca!
Spune-ne tot ce poti de insonorizare. |
1 Attachment(s)
Insonorizarea e StandartPlast Vibroplast M1.
M-au costat 3 cutii de 10 foi 500 de lei si cu ele am acoperit toata masina...interiorul usilor si fetele de usa. Placile sunt 40 x 35cm (1.35m²) ** insonorizant cu foita metalica pentru reducerea vibratiilor usor de aplicat nu necesita adeziv se lipeste usor, fara a fi nevoie de aer cald poate fi folosit cu succes in locurile cel mai greu accesibile frecventa proprie de rezonanta extrem de scazuta grosime: 2mm greutate 2,1Kg/mp recomandat pentru portiere, podea, plafon pachetul contine 10 folii 40 x 35cm (1.35m²) ** |
si cum e acum?
vreau si eu sa fac neaparat asa ceva + sunet. |
da,spune-ne diferenta.eu am pus muzica si as vrea sa o insonorizez si sper sa scap si de vajaitul acela de la viteze mai mari de 130
|
Asta vroiam si eu...sa imi pun insonorizarea si sa schimb boxele de fabrica. Dupa ce am insonorizat-o nu am mai avut nevoie de alte boxe....diferenta e de la cer la pamant, nu mai vibreaza nimik iar ca sa suplimentez basul am pus un subwoofer apline de 25 de cm si 300w. Sunetul este absolut bestial si perfect echilibrat....nu degeaba am stat o ora sa reglez statia
|
Si fetele usilor, le-ai lasat asa cum erau?
|
vreau si eu sa pun asta dar la un cielo.. si mai ales pentru vajaitul ala care ma innebuneste cand ii dau peste 120-130.. aici s`a simtit diferenta?
|
Aici s-a simtit...dar nu foarte mult...aici e vb de aerodinamica masinii.
Daca vrei sa nu mai simti asta tre sa antifonezi absolut toata masina...plafon, podea, portbagaj + usi . |
Imi place kitul...cel putin in poze arata foarte bine.Sper la final sa arate:shock: Mult succes:D
|
Gata barile :D mai tre doar montata plasa si puse pe masina iar la final evacuarea....poze la sf
|
care este cea mai mare motorizare pe benzina de pe 207 cc ?
|
All times are GMT +2. The time now is 12:42. |
- Copyright 2025 4Tuning