![]() |
Adunare pe la Campina
Cand va aduna-ti o trupa de masini sa veniti pe la Campina mai stam sai noi la un pahar de vorba???
|
Re: Adunare pe la Campina
Ohooo, frumoasa invitatzia voastra.
Promit cu prima ocazie cand e vreme buna ca adun gashca si venim pe la voi. Dupa Pashte o sa ne vedem sigur! :peace: |
Quote:
|
Daca varsta mea nu inspra incredere sa-l intrebi pe Droppy(era intr-un tico albastru cu stiker NSL...si inca un baiat cu un opel vectra 1.7td)....... sper ca ca nu-i gresec numele...ne-am intalnim in Ploiesti eu eram cu un baiat cu un Ford Sierra albastru "aranjat".....baiatu cu fordu lucreaza la larry (cel cu loganu tunat)..si e de ajuns sa se auda ca da-ti o fuga pe aici si promit ca o sa se stranga "cateva" masini...va asigur ca nu o sa veniti degeaba..doar sa zice cand o sa va faceti aparitia;)...multa bafta
|
Il stiu frate pe baiatu cu Sierra, are muzica de vreo 30 de batoane pe mashina. Mi-a aratat... Cristi, sau cum D-zeu il cheama ca am uitat! Aveam si nr. lui pe-aici.
Il stim si pe Mihaitza DMC, si pe Blizard si pe mai multzi de-acolo. Pai o sa venim! |
Pe Lary il sti sigur ca am auzit ca ti-ai pus folie la el.....si am auzit ca masina ta fuge tare:D................Si am aflat ca e in Campina un Polo VR6 dar nush al cui e poate iese si el
|
;) ok!
Ne vedem cu sigurantza... Dupa Pashte sigur, sau poate va facem vineri seara o vizita... nu stiu nici eu acum. Sa vorbesc cu baietzii! |
Nu am spus`o cu rautate NegoitaCata .. dar daca zici ca te stii cu lumea, e ok atunci
|
el e baiatul (cel din dreapta) care a venit sambata cu cu sierra albastra , v-am zis de ea ... doar la unii :lol:
|
Stai linistit TNG ca nu ma supar din atata lucru ;).....................Si app daca mai stiti si voi baieti de prin Campina ca poate eu nu-i cunosc
|
ar fi timpul sa facem galagie si pe acolo....sa nu mai disperam pensionarii de la noi...:))
|
galagie am facut destul si prin campina...:).....dar se pare k o sa mai facem :))
|
kravene ...da-mi si mie un bip sau sms daca e...vin si yo cu mucu daca nu deranjam :D
|
Ma gandeam sa mergem vineri seara daca e vremea frumoasa.
Adunam cateva mashini si facem o vizita prin Campina. Ce zicetzi??? |
cred ca merg.....dar nu pot sa stau mai mult de 12 noaptea.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning