![]() |
Provocare Virtual Tuning
1 Attachment(s)
Toti care sunteti, sau va credeti tari in vt... va provoc!
2004 BMW Alpina B7 care se baga? |
Re: Provocare Virtual Tuning
Quote:
Doamne ce noob esti!!! |
lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.n u ma cred tare...si dak m-as crede tare nici de-al dreaq nu as face frumuseatea asta de alpina
|
ma daca nu va tine... inchidem topicul si gata...
ps: exact... nu te apuca sa il modifici tu ca il strici :)) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ps: vrei sa iti arat permisul? :) tu zici ca ai 18 ani? nu cred... |
Re:
Quote:
|
da? pai hai sa vedem! daca tu zici k sunt nasoale?
facem un battle?... vad k pana acum... numai sa intepi sti... daca te crezi asa superior hai sa te vad ce faci din bmw-ul asta zeule care esti :evil: |
mai ai BMW-ul ala facut de tine in 3Dmax? Pune-l aici terog ca nu il mai gasesc pe forum :wink:
|
8) hai ma pai ce e asta? nu ma intereseaza 3dsmax
2004-BMW-Alpina-B7-SA-1920x1440.jpg la cat de mare are gura... ar trebui sa ii faca si lu asta ceva :) @dadi nu te bagi tu? :P |
E prea greu unghiul, ma depaseste! Si e ceva ciudat cu masina aia adica nush culorile alea umblrele din roata si la aripi. Ceva nu-i bine. E cu erori din start. Maine sper sa gat polo-ul de concurs. Trage o geana acolo si participa daca esti bun :D
|
:lol: hai man... asta nu e scuza.. k nu e bun unghiul... eu m-am chinuit putin si am reusit :D poate incercati si voi... in legatura cu polo... acum e prea tarziu sa ma apuc de el... tu ai zis k lucrezi la el... si chiar nu vreau sa te pun sa cauti alta bara iar :oops:
edit: maine seara cel tarziu postez masina... poate vad si ceva facut de voi :roll: |
a venit circul din oras si s-a oprit aicea de vreo luna?
|
Re:
Quote:
|
BASU
daca vrei sa ne provoci pe noi toti ce facem VT o poti face aici :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8222 daca vrei sa \"o dai parte in parte cu cineva\" atunci deschizi topic nou. RA_2fast4u te rog frumos .. abtine-te de la unele comentarii Sper ca lucrurile sunt clare acum. Topic inchis! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning