Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   tricouri (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/755-tricouri.html)

Gratzian 23-03-04 00:33

tricouri

ca parere aveti de fundal? CULOAREA DE BAZA A TRICOULUI?
NEGRU? ROSU?
e important ca sa mergem mai departe
sau alta culoare?
hai sa decidem asta si ma ocup eu repede de restul

b99sha 23-03-04 05:39

Pai-negrul arata cel mai bine (e demonstrat stiintific :wink: ) dar vara TREBUIE sa fie alb :(

TNos 23-03-04 09:26

eu zic negru...e sic...merge cu orice...nu se murdareste repede...e practic, frumos...

alex_maxx 23-03-04 09:53

..si eu zic tot negru ...galbenul ala da mai bine pe negru decat pe alb ...vara va fi o problema dar nu asa de mare :peace:..:)

Al3xius 23-03-04 09:53

cred k nu are nici un rost .... cum credeti k da galben pe rosu ? galben pe portocaliu ? ce dreaq...galben pe negru da cel mai bine!

Propun inchiderea votului :twisted:

TNos 23-03-04 09:56

dar de ce nu alb pe negru?mie imi place asa...parca e mai bine...dar e parerea mea...

Pilu 23-03-04 10:02

si eu zis tot negru :) o sa arate cel mai bine pe negru :twisted: :evil:

Al3xius 23-03-04 10:04

poi ... sigla e galbena ce rost are s-o modificam ? sa o facem alba? cred ca daca tot ne riscam cu tricoul negru....sa rama sigla galbena ca da mai bine galben pe negru decat alb pe negru ! PAREREA MEA! acum...nush

TNos 23-03-04 10:06

da corect...cu sigla galbena...eu m-am gandit la altceva...da asa e... galben pe negru...

Gabi 23-03-04 12:45

Eu merg pe modelu' lu' X-Ray. E cel mai reusit.

Hondarul 23-03-04 12:53

Bah, voi sunteti nebuni ?????

Facem modelul lui X-Ray si cu asta basta !!!! Ce naiba mah ??? Stam si filozofam culoarea si desenul in cel mai mic amanunt ????

Gata cu vorbaria, ce draqu...

:lol: :lol: :lol:

Saptamana viitoare, vineri, veniti in H sa stranga banu' ZMD si cu asta am terminat.

Gratzian 23-03-04 21:31

va multumesc in sprijinul alegerii culorii
negru, desi mi-ar fi placut mie rosu.... iertare, nu ma impuscatzi.... :lol:
repede o sa fac o sinteza cu designerii asupra celor 2 modele, si o sa va propun varianta finala
caut variante de tricouri de calitate, si cu imprimatul, la fel, am cateva sunt in negocieri, dar nu va retineti la propuneri
oricum, or sa iasa repede, la maxim de calitate, si suportate de 4tuning in mare parte:
pun pariu ca deja stiu cateva zeci dintre voi care o sa il primeasca cadou.... adica pun pariu ca stitzi si voi
in plus, toate celelalte or sa fie la pretz de productie... maxim negocit... si credeti-ma ca sunt bun negociator...
ok?
avem o intelegere?

Gratzian 23-03-04 21:33

hondare, nu ma ucide, te rog, dar daca facem o treaba, sa o facem bine...
daca ma sustii in ce vreau sa fac, ai 2 tricouri de la mine, unu cu nick, unu fara... te rog

X-Ray-Eyes 25-03-04 09:26

Si eu tot negru am votat .. ce problema o sa fie vara cu el ?
ca parca daca e rosu sau alb nu transpiri la fel ...
Acum sa vedem ce model o sa aleaga \"designerii\"
:peace:
mersi Gabi , Hondarul si celolaltora ptr vot si ptr sprijin .. in fine eu am facut ceva care sa imi placa mie si celorlaltora ... ceva simplu si frumos .. acum depinde de \"conducerea de sus\"

P.S. : Gratzian // ma treci si pe mine pe lista cu 1 tricou , chiar 2 daca se poate ... nu mocca ... indiferent care va fi modelul ales.
10x !

Turbo110 25-03-04 10:47

:D

Vreau si eu un ricou sau inca nu sau fabricat ?

All times are GMT +2. The time now is 21:58.

- Copyright 2026 4Tuning