![]() |
MNC SpiderShoxx
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...da164013f9.jpg
MNC SpiderShoxx Numele nu spune foarte multe dar noul subwoofer slim de la MNC vine pe un segment de piata cu cerere din ce in ce mai mare. Este disponibil in variante de 8, 10, 12 si 15 inci cu puteri cuprinse intre 120 si 500W. Toate subwooferele beneficiaza de doua bobine de 2 Ohm. Seria SpiderShoxx nu sta rau nici la aspect si daca performantele sonore vor reusi sa surpinda placut aveti inca o varianta pentru locurile mici cu cerinte mari. Bineinteles, acestea sunt deja disponibile pe piata din Romania. |
Re: MNC SpiderShoxx
un pret ceva?
|
Quote:
|
Asa ceva mi-as dori si eu pe a mea masina !
|
Totusi is destul de eftine in comparatie cu puterea.....
|
Sal... am si eu asa ceva d 3 zile :D adik varianta d 10" 500W(250rms) si sunt f multumit d el, chiar suna bine si isi marita banii. Sunt f practice si ocupa putin spatiu... spre exemplu inainte aveam un subwoofer d 240 rms intr-o cutie de 50L:pissed:, p cand la acest slim ii trebuie doar 18L :joy: :peace:
|
pune si tu un filmuletz cu cel pe care il ai tu eu am un Kicker
Model: 07TCVT102 subwoofer 10" diametru difuzoare: 25cm tip incinta: sealed impedanta: 2 ohmi putere RMS: 400W putere Max: 800W raspuns in frecventa: 25Hz - 350Hz sensibilitate: 96.5dB insa nu sunt foarte tare multumit pai la 400rms... ar fi trebuit sa iti vibreze putin creieri.. insa nu prea..... si mar interesa daca MNC u asta sar auzi mai tare |
Quote:
|
deci e chiar invers sunt putin dezamagit se aude marfa insa ca putere si galagie... pauza..:(ei spun 400rms insa:(parca nici 200 nu are.. si dau in el cu o statie de 300rms
|
salut , crezi ca daca iti iei un mnc o sa se scimbe cv .... mai bine incearca un focal , dls , hifonics , alpine , mtx .... oricum astea slim nu sunt intodeauna realiste .....
|
iar au copiat ceva cei de la MNC .... :lol:
|
salut joe , ia zi in ce moneda sunt exprimate preturile la produsele powerbass ? cat despre mnc .... o firma de cartier .
|
ca sa nu fim offtopic , Claudiu ai PM ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning