![]() |
Se cauta cel mai tare design ! Premii o tableta grafica si o imprimanta foto
1 Attachment(s)
Se cauta cel mai tare design !
Castiga o tableta grafica Wacom Bamboo One si o imprimanta foto Agfa pentru cel mai tare design care va fi colat pe 4 masini. Concursul urmareste sa gaseasca cel mai frumos/ atragator design care va fi colat pe masinile firmei BuSSoL SRL - www.3e.ro Tema design-ului: nu exista o tema a designului. Un design care da o forma mai frumoasa a masinii sau care te face pur si simplu sa intorci privirea dupa ea si bineinteles sa nu se uite ca site-ul www.3e.ro vinde Electronice / IT - probabil floricele nu va putea contine. :D Masinile: Renault Clio – albastru (nemetalizat) Toyota Corolla – albastra Renault Kangoo – alb VW Polo – albastru Se puncteaza: - cel mai frumos design - cea mai mica acoperire a masinii Castigatorul se obliga sa adapteze designul pentru toate cele 4 masini si la final sa furnizeze designul in formatul necesar pentru colare. Concursul nu are limita ! Se va incheia la doua saptamani dupa gasirea celui mai bun design. Sugestii: - Nume: E-magazinul Expert in Electronice (optional) - Site: www.3e.ro - Sigla 3e.ro (cel mai bine probabil va fi scris www.3e.ro imediat sub sigla) Atasat o arhiva cu sigla 3e.ro si poze generice cu masinile Pentru orice detalii suplimentare nu ezitati sa intrebati |
Re: Se cauta cel mai tare design ! Premii o tableta grafica si o imprimanta foto
1 Attachment(s)
- cea mai mica acoperire a masinii.. !?
Uitati un exemplu facut de mine repede -> la asta va referiti ? .. sau un colat cu un wallpaper total pe masina ? |
Re: Se cauta cel mai tare design ! Premii o tableta grafica si o imprimanta foto
Quote:
Da, este vorba de un colat gen wallpaper care sa puna in valoare masina prin design. Nu ar trebui sa iasa in evidenta prea tare logo-ul sau site-ul. "cea mai mica acoperire a masinii" - ne gadeam la un efect de blur (parca asa se numeste ?) din culoarea masinii in colaj ... sa nu o acoperim pe toata. Dar asta ramane ca voi sa decideti cum iese mai bine. |
Putem folosii si alte poze cu acelasi model de masini?:) ...De calitate mai buna daca gasim noi?:)
|
Da. Culorile pentru fiecare model sunt mai sus.
Bafta. |
Aici apare iar problema care a aparut si la mercedesul de la Hertz. Marea majoritate de aici nu stiu sa transpuna "designul in formatul necesar pentru colare." E cineva care sa poata sa ne ajute in aceasta privinta???
|
2 mici sfaturi
pentru colare trebuie sa fie facut in corel. pentru print se poate face si in photoshop dar trebuie la o rezolutie foarte mare. degeaba luati o poza la 1600x1200 si incepeti sa o modificati in photoshop. Nu rezolvati mare lucru. In functie de timpul pe care il am am sa incerc sa fac si eu ceva. |
subscriu. nu e neaparat sa se lucreze in corel, dar sa fie VECTOR, asta pentru cutter-plotter. ce va fi printat... in orice soft de prelucrare bitmap (photoshop, photopaint si ce o mai exista).
de asemenea trebuie tinut cont de desfasurarea designului. degeaba "pictezi" masina daca nu ii dai omului designul desfasurat pe plan drept. la fel, daca am vreme poa' incerc ceva. |
sa inteleg ca modificam doar o poza cu designu aferent iar apoi in caz ca am castigat facem si pt celelalte ? am sa incerc ceva cat de curand
|
deci facem in photoshop de exemplu ca in asta stiu eu si in corel designul adikcuv alea asezate pe mesina nu??
|
Quote:
|
Quote:
pai cum sa lucrezi vector cand ti se da un logo jpg? |
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
As vrea sa se inteleaga ca nu trebuie pusa in valoare reclama ci masina prin desenul de pe ea.:shock: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:10. |
- Copyright 2026 4Tuning