![]() |
E46 - M3 Cabrio 20" Maya Wheels
9 Attachment(s)
20" MAYA DEEP DISH WHEELS
SUSPENSIE SPORT ESAPAMENTE CUSTOM KIT EXTERIOR masina o sa imi ajunga in mai :)) |
Re: E46 M3 Cabrio 20" Maya Wheels
wow!!!
Masina arata super... o aduci din sua ? |
Sa ai parte de masina asta..e impecabila...cat dai pe ea in state si cat te costa transportul?
|
da din state ..... cit am dat chiar nu pot zice :) pt ca o am la vanzare masina sau ma rog eu am luat-o pt mine dar daca se gaseste client nu il refuz :)
|
3 Attachment(s)
inca 2 poze
|
Re: E46 - M3 Cabrio 20" Maya Wheels
e prea criminal ...e prea smecher .....nam cuvinte .....nu as vinde asa ceva....poate doar daca ar fii profitul prea mare si as sti ca imi ceva tot cu potential
|
Tare masina dar ai grija sa nu spargi jantele in gropile din romania. Te-ai gandit sa ii faci nasul negru (sau ala din carbon). Cat te-a costat difuzorul din carbon de la esapament?
|
UNLORD .... masina asa am cumparat-o , habar nu am cit au costat alea de-s puse pe ea , din ce stiu cel care a avut-o a platit in jur de $10000 pe ce este in plus pe masina. Jantele pe net le-am vazut undeva la $4600 toate 4, restul habar nu am cit au costat. Iar cu jantele daca mergi cu grija eu zic ca scapa ca am mai avut masina cu jante mari si cauciuc cu talonul mic
Abia am platit-o azi. Pe la jumatatea lunii mai o sa fie in Buc masina. Oricum cei care-s din buc o sa vedeti peste 1 saptamana un 645 alb al unui amic cu tunning facut in state :) Most_Wanted ... daca o vand asta e , in prima faza am luat-o pt mine dat numai pt vara si dupa aceea sa o vand. Si cu asta ma ocup am firma import numai din state masini, daca e sa se vanda , alta la rand. btw mai am un nissan 350z :) dar pt ro SUV's rules :)) |
La M3 discurile sunt perforate (fata/spate). In poza aia cu jantele nu vad perforatii in discuri...
|
4 Attachment(s)
deci masina e M3 ...
2005 BMW M3 CONVERTIBLE 3.2L V6 FI DOHC 24V / REAR WHEEL DRIVE acum cu discurile nu stiu ce sa-ti zic , dar am impresia ca pe state nu-s ca pe europa. uite mai pun 4 poze cu alte 2 M3 care au discurile la fel de schimbat nu cred ca-s schimbate discurile la toate 3 masinile :)) |
da asa sunt la aia pe toate modelele mai putin pe asta ultimul 2008
|
Masina arata super bine... bafta cu ea si sper sa nu o vinzi sa ajunga pe mana la unu care o alearga toata ziua....
|
mamaaa.. masina asta e bomba...M3 e46, vis. sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
|
hehe abea astept sa ajunga ... sa facem o turaaaaaaaaaaaaaa :D
|
si nu ii faci tu poze ?:) nu pot sa cred :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning