![]() |
Crazy_Dacia
salutare toti iubitorii de dacia,masinutza am achizitionat-o de curand si deja m-am apucat de ea,am avut de sudat ceva mai mult........:???:am antifonat-o si acum ma apuc de echipat,urmeaza sa o vopsesc si sa vin toate acsesoriile ce urmeaza.....:-Pastept pareri despre nebuniile pe care am de gand sa i le fac...;)
|
Re: crazy_dacia
20 Attachment(s)
niste poze ca sa va faceti o parere despre proiect.........
|
salut!
- cat te-a costat podul pedalier? (tabla aia mare de se vede prin poze) - scutul rezervorului de benzina de ce nu l-ai dat jos? nu e departe de starea daciei mele:) spor la treaba in continuare! |
pe pod am dat 70 ron,cam asa gasesti pretul pe la magazine...(cel putin in arges),scutul nu l-am mai dat jos pt ca nu prea aveam de ce...nu era rugina intre el si...pod,plus k scutul de rezervor rugineste mai greu si daca se intampla asta il schimb...
|
foarte familiare pozele :lol: asa o am si eu pe batranica mea :)
|
hmmm...merita dat jos oricum, ca nu strica un strat de grund si antifon nou:)
|
in sfarsit poze cu noua masina!!! cu adevarat o dacie reinviata.sa faci dintr-o masina destinata Rematului una de strada e ceva................!!!
Bravo BAMBY!abea ast sa o termini.nu ma asteptam.............................e,vezi k atunci cand vrei se poate??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce tare,prin unele poze se mai vede si un coltz de XBM.ce tare ar fii sa gasesti tot nr astea!:D |
pana la urma soarta xbm-ului nu a fost asa crunta,a preluat-o un prieten(bolidu' stie...)si urmeaza si el sa ii faca imbunatatiri....asa k 2 masinii salvate....:d
|
cate cutii de antifon a intrat?
ai inceput f bine..ma bucur ca se mai gasesc baieti sa "reconditioneze" batrana si celebra dacie :D |
asta se numeste RESTAURARE!!!
|
tot un drac....reconditionare e cand aduci un lucru,obiect,....la forma initiala..e valabil si pt masini:P
|
au intrat 7 cutii de antifon si 4 de grund,au fost date cu pistolul,prima mana mai subtire,apoi a 2-a mai groasa.in interior ultima mana a fost data cu pensula(2 cutii) sa fie mai groasa pentru ca cu pistolul nu se poate daca nu este diluat bine...:P
|
nu prea inteleg dc ai schimbat pasajele dupa spate cu unele normale d dacie........ le taiai si iti puneai altceva........ k sa iti umflii aripile...... o sa iti dai u seama peste putin timp
si inca ceva ....... cati bani ai bagat in masina asta mai bine cautai una veche la an si tipla la tabla si ii mai faceai la aia mici chestii si era mult mai bine ..... parerea mea |
Quote:
|
cred ca a facuto din placere si pasiune,asa mai a salvat o dacie care in ultimul timp sau cam rarit.felicitari si bafta.astetam poze cu masina dupa ce o vopsesti...ce culoare ii dai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning