Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   Cum ii dau mai multa putere la o Sierra...??? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/7528-dau-putere-sierra.html)

razzvanw 25-08-05 01:53

Cum ii dau mai multa putere la o Sierra...???

E de 2.0l si are 102cp....injectie....ce sa ii pun...turbina? Asta fara sa moara totusi motoru'..il mai vreau oleak..:D

razzvanw 25-08-05 02:49

Am uitat sa spun...

1 Attachment(s)
....are motor NRC pe injectie toata (de la Scorpio)..e pt State..cred:D
Ideea e k abia acum descopar mecanica..ma poate ajuta cineva? Masina poate mult...inca nu m-am prins exact la ce turatie sa-i sch vitezele...k at cand o conduce tata face harcea-parcea bibiurile adiacente. Dar...vreau sa o conduc mai bine k el...so..pls...cine ma poate ajuta:D

UniculSGM 25-08-05 11:43

cumpara un motor de cosworth. Este suficient sa bati M3 nou, daca umblii un pic in el.

razzvanw 25-08-05 12:07

ok..suna bine...dar mai gasesc prin oras? ce performante imi da?
De bani fac eu rost cumva. Totusi as vrea sa-l fac \"prin dos\"..eventual sa nu se prinda ai mei.. :D

CataNOS 25-08-05 17:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B-34-SGM\"
cumpara un motor de cosworth. Este suficient sa bati M3 nou, daca umblii un pic in el.

Alooooo, eu caut un motor d cossie de 3 ani d zile si nu am gasit decat in germania la 1900 eur fara transmisie :cry: . In Romania sigur nu vei gasi un motor de genu asta pt k e fff rar si se vinde la scoruri mari.
SGM-ule daca ai vreun as in maneca si io nu stiu, zi-mi si mie :D

Poti lua motorul de 2.0 dohc 120 cp sau 2.8 v6 l 150 cp d p sierra. Astea costa max 400 eur cu tot cu transmisie and shit.

Bafta

razzvanw 25-08-05 18:14

vreau eu un motor de 2.5 pt Sierra..cine are??

BASU 26-08-05 20:40

parerea mea... mai ieftin scapi daca pui un turbo... e si mai ieftin si mai simplu... daca este montat(trebuei facute cateva modificari) si reglat corect nu omori motorul... detali gasesti pe froum.. da un search... TURBO

codrin44 26-08-05 22:06

un cosworth V6 e o solutie buna.
dar mai e un zetec de 1.8 16v-DOHC,care nu e de neglijat.sunt 2 variante ,de 105 si 130 CP.este unul de vanzare in Bacau,cu 400 euro cu toata electronica adiacenta.e montat transversal dar sunt convins ca poate fi adaptat longitudinal.
am mai gasit un motor pe injectie,tot 16v,de 2.0 cmc,nu stiu ce tip e dar banuiesc a fi un BDG.
cat despre turbo......ar trebui gasit motorul original prevazut cu turbo decat sa te apuci sa-i faci adaptari.

Ford_V6 04-09-05 00:16

uite cum sta treaba . . .tinand cont ca este o masina cu tractiune spate parerea mea este sa inveti sa o conduci mai intai asa la 100 de cai si dupa aia sa te arunci . . .nu ai idee ce inseamna 150 de cai pe tractiune spate in mana unui incepator . . .e pacat sa mori de tanar :wink:

bil1706 07-09-05 18:46

din cate stiu su Ford nu prea a pus turbo pe masini, deci nu te sfatuiesc sa experimentezi asa ceva. Rezolva problema cu un motor cosworth. sau un V 6. Cat itzi consuma acum ? Vreau si yo o cutie in 5 trepte de sierra

All times are GMT +2. The time now is 11:17.

- Copyright 2026 4Tuning