![]() |
ABT Audi AS4 Avant
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...8c1cd58ee0.jpg
ABT Audi AS4 Avant ABT a prezentat detaliile lui Audi AS4 Avant. Pentru versiunea 1.8l TFSI, ABT ofera 200 CP (160 CP standard) si o optiune ABT POWER-S de 240 CP. ABT Audi AS4 Avant 3.0 TDI dezvolta 282 CP, in loc de 240 CP si 610 Nm cuplu maxim (500 Nm initiali). Upgrade-ul ABT POWER S "urca" motorul la 310 CP. Aspectul vizual al lui Audi AS4 Avant nu a fost neglijat: bara fata modificata, praguri, bara spate, eleron luneta, o evacuare cu patru tevi si jante BR. |
Re: ABT Audi AS4 Avant
Absolut superba :X...farurile`s dementziale :shock: :lol: :)
|
chiar reusita :X
|
hmmm fata aduce sportivitate .. dar avant este o masina de familie spatioasa iar spatele e km de q7 ma rog acceptabila
|
extrem de eleganta mai ales pe culoarea asta :-)
|
nu are modificari cine stie ce fata de modelul normal dar arata foarte bine.
|
Minunata !
|
310 cp .. cu upgrade-ul abt .. totusi e foarte tare .. ridica motorul foarte mult..
|
super frumos, si culoare eleganta :D
|
... culoare de toata jena...
|
T D I -ul chiar suna bine, si masina e reusita
|
Ala de 310 cp este super tare.
Iar masina arate superb sper sa nu aiba preturile alea astronomice cum sunt obisnuiti cei de la ABT ca la noi nu cred ca o sa aiba prea multi clienti. Sunt curios cum o fi aratans A4 Sedan Tunat de ABT? |
Nu stiu dc .... da mie mi se pare ca seamana exagerat de mult ...cu Noul BMW Seria 3 ... Aqm nush... poate oi fii eu nebun ..:-?? :P... dar mie asa mi se pare....
Oricum e Superba Din toate punctele de vedere ...:X:X |
Belea masinutza!
|
Are o agresivitate deosebita
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning