![]() |
Noul Logan SUV
|
Re: Noul Logan SUV
sper ca ai si citit acel articol inainte sa postezi asest thread...ei au probat doar puntea...din cate stiu caroseria va fi mult mai diferita ,inspirata din noul sandero sau din x90 sau cum naibi se numea prototipu ala...nu mai stiu exact dar asa auzisem ca o sa arate noul SUV ...
|
se poate din ce in ce mai oribil!? oare care este limita????? chiar este o performanta sa faci o masina chiar in halul asta..:))
nu inteleg ce este chiar asa de greu sa faci o masina sa arate cat de cat bine, sa nu zgaraie ochii, sa socheze intr-un mod neplacut. |
SUv pe naiba asta nu merita sa fie numit SUV nu arata de aceea categorie ... Parerea mea ..... e doar un logan dotat cu tractiune 4X4 :)
|
ba voi nu intelegeti ? chiar asa greu va e sa cititi ????
doar caroseria este de logan.....atat...si nu va ramane aia... |
Este pus pe caroseria de nissan terrano, deci suspensia si podeaua e de acolo.
Probabil ca designul nu ramane asa, nu o sa arate ca un logan, asta este pus fiind ramane decie, la multe alte constructori se practica asta, pe o caroserie a unui tip mai veche se incerva noile technologii... |
1 Attachment(s)
probabil va arata cam asa:
|
Dupa mine cele mai reusite Dacii din seria 1300 au fost pickup-urile cu 4x4 si motor 1.9D, cel putin ca idee (calitatea executiei era ca la IMS, stiu din experienta :) te luptai cu schimbatorul sa intre in viteza, plasticele bordului iti ramaneau in mana cu tot cu maneta de semnalizator, electricele se prajeau exact cand aveai nevoie de ele etc) - dar pe drumuri proaste, camp, pietre, zapada afanata inaintau
Un Logan cu 4 usi si bena, eventual cu o varianta ceva mai puternica de 1.9dCi, ar fi intr-adevar o realizare, ARO-ul modern ~Nautilus |
ar fi destul de bun pretul pt un suv decent...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning