![]() |
S80 2.0 T 2002 Full
6 Attachment(s)
Salut. Va prezint masina mea VOLVO S80 2.0 T 180 cp, 2002. 158000km REALI . Daca primesc o oferta buna este de vanzare. Optiuni :
UNIC PROPRIETAR, CARTE SERVICE VOLVO, EURO 3, ABS, ESP , DSTC, CUTIE MANUALA 5+1, 4 GEAMURI ELECTRICE, OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE, SERVO-DIRECTIE- SERVOTRONIC, 12 AIRBAGURI; SISTEM AUDIO 12 BOXE DOLBI PROLOGIC, DUBLU CLIMATRONIC, PILOT AUTOMAT, COMPUTER BORD, XENON, JANTE ALIAJ 17", PROIECTOARE CEATA, TAPISERIE PIELE, INCHIDERE CENTRALIZATA, ALARMA, NAVIGATIE-DVD, OGLINZI RABATABIL ELECTRIC, TETIERE RABATABILE ELECTRIC, PARKTRONIC, SENZOR DE PLOAIE, SCAUNE INCALZITE ELECTRICE cu 3 MEMORII, TELEFON INCORPORAT- receptor + interfon, CARTE SERVICE VOLVO, MAGAZIE NAVI 6-CD , MAGAZIE AUDIO 20 CD, VOLAN PIELE multifunctional - multiple comenzi, VITEZA MAXIMA 240 km/ora. Se mai ofera inca un set de jante originale Volvo cu gume de iarna. REVIZIE FACUTA de 500 km. Ulei + toate filtrele. Distributia schimbata la 145000 km. Pe masina au fost schimbate - amortizoare + bielete + bucse fata , un tampon motor , ambele sonde lambda si debitmetrul. Masina este impecabila, nelovita, nu are nici un defect. Vopsea originala metalizata. Accept orice test autorizat, inclusiv reprezentanta. |
Re: S80 2.0 T 2002 Full
nicio parere despre masina aceasta ?
|
cat ai dat pe ea? misto masina
|
Bestiala masina! Felicitari!
|
Quote:
supe masina... am avut si eu un s80, dar 2,4 tdi D5 ... mi-au mai ramas niste piese de la ea (un parbriz, o semnalizare... chestii dastea marunte, dar toate sunt noi) dak te intereseaza dai un pm ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
- Copyright 2026 4Tuning