Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Corsa C (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/74772-masina-mea-opel-corsa.html)

COXrazvan 15-04-08 01:33

Masina mea : Opel Corsa C

2 Attachment(s)
de ceva timp am cumparat masina <corsa c 1.0 benzina>
ma pus dreaq sa ii iau filtru sport de la adevaratzii tunaritzi de p 23 august<ploiesti> > primu filtru sport a mers vreo 100km si a pikt, al 2 lea nu se aude delok, ce sa fac ? CINE MA POATE AJUTA? idu meu unu_cox cine poate aduce sau cine comercializeaza?k sunt interesat...aaa si totzi jmekerii aia de p net habar nu au de capu lor ... asa k astept parerile voastre si opiniile ...cine are ceva de vanzare e binevenit <jante, muzik , toba sport>

P.S. eu sunt din ploiesti...
P.S. ce sfaturi imi datzi?...
P.S. ce se poate face la acesta masina la capitolu motor...???

Multumesc.

COXrazvan 16-04-08 11:40

Re: Opelu meu...

chiar nu ma ajuta nimeni...???

vn-08-nen 16-04-08 11:49

Motor de 1L ;)) esti nebun sau nu ai avut fonduri pentru alt motor sau al model de opel ... Depinde ce vrei tu sa faci cu ea ... Motor , sunet , exterior etc ...

COXrazvan 16-04-08 11:52

sunt nebunn...cre k da ...?poate exterior si sound si cine stie mai tarziu si motoru....

vn-08-nen 16-04-08 16:23

pei cauta pe google , kit tuning opel corsa ... iti alegi unu care iti place tie ... apoi te duci la o firma de tuning si intrebi daca are respectivul kit ... daca nu ii intrebi daca pot da comanda de kit si aduci masina , intr-o saptamana e gata ... cat despre sistemul de sonorizare *********** si dai comanda de un sistem potrivit pentru tine ... daca mai ai nelamuriri sunt aici sa te ajut cu sfaturi ... succes !

shantzu 18-04-08 13:32

ven - tu vorbesti de motorizare ? daca nu ma insel , bora aia gri e masina parintilor si e diesel !
razvan - cred ca ne stii pe unii dintre noi (cei din ploiesti) , ai putea sa vii seara cand ne intalnim sa discuti cu noi ;)

COXrazvan 18-04-08 14:08

poate ne gasim shantzu sau cel mai bine poate venitzi voi seara dupa "ore" la mine k si asa saptamana asta cre vine sunt de noapte... :D

vn-08-nen 18-04-08 15:05

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1491282)
ven - tu vorbesti de motorizare ? daca nu ma insel , bora aia gri era a masina parintilor si e diesel !
razvan - cred ca ne stii pe unii dintre noi (cei din ploiesti) , ai putea sa vii seara cand ne intalnim sa discuti cu noi ;)

Daca e disel ce ? Nu fuge sau ce ? Saptamana asta primeste o turbina de 131 ccp tot de vw si un filtru sport ! :-P

vn-08-nen 18-04-08 15:12

Scuze 130 CP ! :D si un cal din filtru ... asa am inteles ... 96 kW ....

Mustang 18-04-08 15:17

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 1491419)
Scuze 130 CP ! :D si un cal din filtru ... asa am inteles ... 96 kW ....

Eu zic sa faci topic pentru masina ta unde trebuie si sa lasi topicul omului in pace.
PS: taticu' tau o sa te lase sa te dai cu ea ? :lol:

vn-08-nen 18-04-08 15:26

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1491428)
Eu zic sa faci topic pentru masina ta unde trebuie si sa lasi topicul omului in pace.
PS: taticu' tau o sa te lase sa te dai cu ea ? :lol:

Off topic : Dap ... masina a fost cumparata pe firma ... acum a mai luat inca una tot vw numai ca e jetta de 110 cp parca ... o aduce direct ca si pe asta din germania saptamana viitoare ... Si pe asta mi-a dat-o mie ...
P.S. : Am 6 cauciuri Dunlop de tocit ... 1 liniuta castigata din 2 cu un renault ... Si sa vedem cum se va comporta cu noua turbina ... maine dimineata o so monteze un amic de-al meu ... iar duminica o testez :D

Rog un modelator sa stearga posturile facute de mine si de mustang ... ms !

COXrazvan 18-04-08 15:43

frate yo zik dak aveti kef de racaieli mergetzi in alta parte,dak nu postatzi aici pareri si alte chestii care va mai vin prin cap

recBeat 25-04-08 18:27

Re: Masina mea : Opel Corsa C

Am un kit de distantiere pt tine ;)
Daca te intereseaza, astept pm.

P.S. a capitolul filtru iti recomand K&N, sau eventual BMC..

Bafta cu masinutza!

COXrazvan 26-04-08 08:30

Re: Masina mea : Opel Corsa C

nu imi trebuiesc....
mersii

All times are GMT +2. The time now is 23:36.

- Copyright 2026 4Tuning