![]() |
A6 1.9tdi by DimSport
1 Attachment(s)
Masina cu soft original si cu modificare stg2 DimSport!Prima masuratoare este originalul a doua este cu soft Stg2 si a treia este cu acelasi soft dar dupa ce a urcat unde trebuie temperatura la ulei !
Cu respect, Ceky |
Re: A6 1.9tdi by DimSport
Frumosa curba, iar alte cuvinte, sunt de prisos :D
|
Deci stock avea 137cp?!?...in loc de 130cp! ciudat.....orcum a iesit super ok 165cp.
|
Sincer nu e deloc ciudat ! 1.9 tdi de 150cp de fabrica poate sa dea si 160-165cp de fabrica!
cu respect, Ceky |
si intrebarea este... ii are?
sau ii are DOAR pe dyno`ul respectiv? |
Care este intrebarea ta ? Ca nu prea ma prind sau doar te bagi in seama ca sa faci recalma la semnatura ta !
Vezi ca exista sectiune dedicata pt publicitate ! |
Quote:
culmea e ca masinile facute de ei cam bat restul...cu mici exceptii e adevarat! ;) p.s.bai ceky nu-l mai pune pe florin sa impinga rolele alea cand faci un test ca ies vorbe! :shock::oops::lol: |
imi pare rau... dar cam aveti probleme...
eu ma refeream la 1.9tdi 150cp...cum de face stock 160-165cp pe dyno! asta era curiozitatea mea ;) Si vb frumos ca eu nu cred ca am jignit pe nimeni. salutare! |
Quote:
oare tu nu stii ca toti producatorii declara anumite puteri pt o anumita incadrare la taxe si ca doua masini fizic si mecanic nu au cum sa fie 100% egale ca putere? sa manevrezi un vag com e simplu,de ce nu-ti cumperi tu un dyno sa vezi daca poti sa-l magaresti? |
Stiu faptul ca puterea reala difera de cea declarata de fabricant, dar nu am auzit de o dif asa de mare...
Nu am afirmat nicaieri ca ar fi dyno`ul masluit. p.s: daca 1.9tdi 150cp are 160-165cp pe dyno... ibiza 1.9tdi 163cp cat are? 180? :) |
Quote:
pt ca sunt clase diferite, caroserii diferite,dar acelasi producator care vinde un lup in haine de oaie.costurile pt echiparea cu acelasi motor si cutie sunt aceleasi,asa ca nu-i deranj daca primesti putin mai mult decat platesti |
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning