![]() |
Poze Si Povestiri De La Cele Mai Tari Petreceri
Impreuna cu asociatul si prietenul meu ( nu intelegeti gresit ), Pitic (PTC), facem acest topic special pt vagabontii, golanii, derbedeii kre au surprins diferite persoane in diferite ipostaze la PETRECERILE la care au fost.
Puteti sa povestiti knd puneti poza, cam cum a fost, ce s-a intamplat, ce a patit persoana din poza etc... stiti voi... !!!CAT MAI MULTE POZE, CAT MAI MULTE POVESTIOARE SI CAT MAI MULTE RASETE!!! MR. NICE & PTC deschid sezonul de caterinca PEACE :peace: |
2 Attachment(s)
o noapte de baut prin mamaia :)
povestea... hmmmmm... mam intalnit cu personajul principal al acestei poze, sa ii spunem Mr.X si am baaaaaut.... si dupaia neam plimbat prin mamaia... si de oftik pt k p la 2 nu mai era muzik mai p nicaieri, am mai baut un pic... apoi am recuperat 2 soldati care au fost rapusi in lupta cu licoarea aurie.... am mers sa ne recuperam fortele dormind un pic.... well, in timpul noptii( ma rog, mai mult diminetii) , personajului misterios, Mr.X, ia intrat telefonul (mai mult caramida, k isi trage casa la snagov :D ) pe sub piele dupa ce a stat 4 ore pe el.... |
Deci prima poza ca prima da a2 a e de coma :lol: :lol: :lol:
|
hehehe...si nu e dekat o parte a mesei :D :oops: :oops: :oops:
moxxule..tiam zis sa ne facem vapor din cutiile de red bull... :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning