![]() |
Aduc la comanda din state amplifuri super pret
http://www.***********/produse/Ampli...607D_Super_DE/
16 mil si celelalte modele sub pretul pietei. Aduc si alte marci(ma audio, rockford fosgate, orion etc.) in special amplificatoare de putere mare, peste 1000 W. Produsele sunt noi, sigilate.ajung in 1-3 sapt dupa comanda. Contact id mess: raidaru |
Re: Aduc la comanda din state amplifuri super pret
Aduc si condensatoare, baterii deep cycle kinetik, subwoofere rockford fosgate, si altele...........toate noi, preturi bune. Saptmana asta fac comanda, cu cat mai multe produse cu atat preturile mai mici........................:-)
|
Pune si tu o lista sau un link bun.........
Alpine 7998....cati Bani? |
cine se mai baga, ca dau comanda saptamana asta:lol:
|
1 Attachment(s)
Duc hifonics brutus 2608D , model nou, alb, cu 15 mil jumate. La modelul vechi , 2607 s-a terminat promotia si e diferenta de 500 de mii intre ele, deci e mai avantajos sa iei asta nou:lol:
Brutus 2006 D 1350 lei 8), asta inca e la promotie |
amplificatorul JL 500/1 cu suburile 10w6 . 8w7 si 10w7 da-mi si mie preturi pe privat te rog.
|
salut un pioneer deh p88rs la ce bani poti aduce????
|
sal, spune-mi te rog daca poti aduce si suburi si la ce pret total. ma intereseaza un jl 12w6. ms
|
hifonics brutus bxi 2008d - 1250 lei , 2000 watts
hifonics brutus bxi 2608d - 1550 lei , 2600 watts condensator power acoustik 4F - 300 lei condensator power acoustik 8F - 450 lei si alte produse in functie de promotii, sunt preturi atractive mai multe detaii pe mess : raidaru |
hifonics TXi 6406 4 x 85 rms se pote aduce?
|
sal zi mi si mie te rog preturile pentru amplif hifonics zxi6406 si zxi 8408...multumescastept pm
|
Ne auzim in octombrie fratilor, pana atunci antrenati-va urechile sa fie pregatite pt big bang
|
Salut,
Te rog spune-mi ce amplif-uri imi recomanzi si ai putea sa-mi aduci sa miste bine un sub Rockford T112D2; impedanta 2x2 ohmi, 600W rms; si pretul pentru ele, bineinteles. Merci mult. |
tot felul de chestii de prin state.............cine e interesat, raidaru sau mp
|
Recomand.Cumparat 2 produse ok si al 3-lea e pe drum.
Totul OK! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning