![]() |
octavia 2 1,6 fsi
in curand vreau sa o comand,dar mai am nevoie d niste informatii de la posesori...adica eventuale probleme,etc.
|
Re: octavia 2 1,6 fsi
Quote:
|
Atentie la calitatea combustibilului: doar cele de top le recomand (MOL EVO, TempoPlus98, Petrom99+, OMV Carrera 100).
|
ms d sfaturi
|
Calitate conbustibil iti trebuie pentru orice masina. Cu cat ii dai ce-i mai bun cu atat dureaza mai mult. Fara griji, ca masini sunt super tari...! Bine ai venit printre noi MENTOR_SQUAD.
|
Multumesc pt primire, vioami.
|
salut!
eu am 1,6 FSI de 1 an si 4 luni! probleme nu am avut absolut niciuna! de consum sunt multumit...avand in vedere ca masina e folosita 80% in oras! motorul trage bine, insa pt a beneficia de performantele lui trebuie sa folosesti benzina cu cifra octanica min 98 ROZ eu unul am bagat numai OMV CARRERA 100 si la rezivii s-au mirat toti cat de curat este motorul! daca-ti spun ca si pe tevile de esapament daca dai cu mana (prin interior) nu te murdarasti decat de praf...nu stiu daca ma crezi! ;) |
Probabil ai mai pus si ceva aditiv in benzina de chiar nu afuma tevile de loc! Stima!
|
sincer..nu!
doar OMV carrera 100! ;) |
De la orice peco omv sau numai de la unul singur alimentezi? Adica mai alimentezi si din alte localitati?
|
98% din cazuri alimentez doar de la 2 OMV din Pitesti...
|
Multam si distractie placuta de 1 mai!
|
Si..ai comandat masina pana la urma ? Ce se mai aude de ea ?
|
nu..din pacate a intervenit o problema la alt proiect(construiesc o casa) si cel tarziu pana in octombrie sper sa o pot comanda
|
oricum...va tin la curent
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning