![]() |
Opelu meu...:oops:
2 Attachment(s)
de ceva timp am cumparat masina <corsa c 1.0 benzina>
ma pus dreaq sa ii iau filtru sport de la adevaratzii tunaritzi de p 23 august > primu filtru sport a mers vreo 100km si a pikt, al 2 lea nu se aude delok, ce sa fac ? CINE MA POATE AJUTA? idu meu unu_cox cine poate aduce sau cine comercializeaza?k sunt interesat...aaa si totzi jmekerii aia de p net habar nu au de capu lor ... asa k astept parerile voastre si opiniile ...cine are ceva de vanzare e binevenit <jante, muzik , toba sport> multumesc anticipat ;) |
Re: Opelu meu...:oops:
Frate nu te supara dar daca am incepe toti sa ne prezentam masinile ar fi bahaos pe aici! Intra si u la sectiunea OPEL si prezinto acolo! Stima si rescpect frate! Shantzule executa taticule !
|
k sa vezi dovada de maturitate!!!
|
dar tu cand tziai prezentata masina nu a mai zis nimeni nimik...dar deh acu avem masina si ne dam rotunzi...dak citeai mai cu atentzie vedeai intradevar de ce e vorba...dar romanu tre sa comenteze el ...uofff
|
Quote:
|
Quote:
io mi-am luat filtru sport de pe 23august ... da nu mi=a facut figuri..pana acu:) ... si se si aude destul de bine ... adica a meritat .. sa vedem mai departe !! |
Quote:
|
de care este ?are o protectie ceva pe el sau este din acela simplu
|
intra la bazar si vezi ca e postat de RMS 80.....
|
rog Un Moderator Sa Modifice Titlul Topiclui
|
Pentru sfaturi exista Diverse Discutii !
Pentru prezentarea masinii exista sectiune dedicata marcii Opel ! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning