Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Opelu meu...:oops: (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/74491-opelu-meu-oops.html)

COXrazvan 11-04-08 23:48

Opelu meu...:oops:

2 Attachment(s)
de ceva timp am cumparat masina <corsa c 1.0 benzina>
ma pus dreaq sa ii iau filtru sport de la adevaratzii tunaritzi de p 23 august > primu filtru sport a mers vreo 100km si a pikt, al 2 lea nu se aude delok, ce sa fac ? CINE MA POATE AJUTA? idu meu unu_cox cine poate aduce sau cine comercializeaza?k sunt interesat...aaa si totzi jmekerii aia de p net habar nu au de capu lor ... asa k astept parerile voastre si opiniile ...cine are ceva de vanzare e binevenit <jante, muzik , toba sport>
multumesc anticipat ;)

TheMaax 11-04-08 23:55

Re: Opelu meu...:oops:

Frate nu te supara dar daca am incepe toti sa ne prezentam masinile ar fi bahaos pe aici! Intra si u la sectiunea OPEL si prezinto acolo! Stima si rescpect frate! Shantzule executa taticule !

COXrazvan 11-04-08 23:57

k sa vezi dovada de maturitate!!!

COXrazvan 11-04-08 23:59

dar tu cand tziai prezentata masina nu a mai zis nimeni nimik...dar deh acu avem masina si ne dam rotunzi...dak citeai mai cu atentzie vedeai intradevar de ce e vorba...dar romanu tre sa comenteze el ...uofff

TheMaax 12-04-08 00:02

Quote:

Originally Posted by COXrazvan (Post 1480378)
k sa vezi dovada de maturitate!!!

:chillpill:chillpill:chillpill

ven`u 12-04-08 16:22

Quote:

Originally Posted by COXrazvan (Post 1480358)
ma pus dreaq sa ii iau filtru sport de la adevaratzii tunaritzi de p 23 august > primu filtru sport a mers vreo 100km si a pikt, al 2 lea nu se aude delok, ce sa fac ? CINE MA POATE AJUTA? idu meu unu_cox cine poate aduce sau cine comercializeaza?k sunt interesat...aaa si totzi jmekerii aia de p net habar nu au de capu lor ... asa k astept parerile voastre si opiniile ...cine are ceva de vanzare e binevenit <jante, muzik , toba sport>
multumesc anticipat ;)

io mi-am luat filtru sport de pe 23august ... da nu mi=a facut figuri..pana acu:) ... si se si aude destul de bine ... adica a meritat .. sa vedem mai departe !!

jakal 12-04-08 19:53

Quote:

Originally Posted by COXrazvan (Post 1480358)
multumesc anticipat ;)

vezi la noi la sectiunea bazar ca e unul de vanzare........

COXrazvan 12-04-08 19:54

de care este ?are o protectie ceva pe el sau este din acela simplu

jakal 12-04-08 19:55

intra la bazar si vezi ca e postat de RMS 80.....

COXrazvan 12-04-08 20:04

rog Un Moderator Sa Modifice Titlul Topiclui

shantzu 12-04-08 21:21

Pentru sfaturi exista Diverse Discutii !
Pentru prezentarea masinii exista sectiune dedicata marcii Opel !

All times are GMT +2. The time now is 11:16.

- Copyright 2026 4Tuning