![]() |
ce reprezinta acest TA??
am un MP3 Player Panasonic CQ1301, mi-am legat la el un amplificator Mac Audio MP 2000 pe iesirea de amplificator.
am la Player ... TA, care pot sa il reglez intre 1-40 ( parca ) . ce reprezinta acest TA?? nu, de aici dau eu volumul la amplificator?? http://www.panasonic.ro/products/product.jsp?id=134 mersi. |
Eu am gasit asta: TP/TA - Traffic Programme/Traffic Announcement. See RDS
nu stiu daca asta este explicatia, aici am gasit`o:http://www.caraudiocentre.co.uk/glossary.asp |
TA (Volume) este reglajul de volum pentru Traffic Anouncements, il poti regla mai tare, ca sa auzi Traffic Anouncements (in cazul in care volumul principal este dat spre minim) peste muzica, ceva care sa-ti atraga atentia.
E corect ce a gasit Decibels, tine de RDS, eu in Ro nu am auzit vreun TA.. dar mai caut :D A, si raspunsul e nu. Nu este volumul pre-out-urilor RCA. Ala cred ca tine cont doar de volumul principal. Doar iesirea de subwoofer (daca exista) poate avea volum separat - cel putin doar asa ceva am intalnit eu. |
TA am intalnit fara nici un sens la Radio Romania Actualitati in Cluj...taiau aia CD-ul intr-o veselie cand eu incercam sa fac reglaje la o masina pe un CD dedicat...pana am scos functia...nu cred ca cineva s-a plans la CNA despre asta...desi parerea mea e ca ar trebui...bagau muzica intr-una si fara sa aiba vreun rol cu traficul...poate faceau doar probe de sistem...si uite cum fac eu reclama unui post de radio de stat...hahaha..bafta
|
Si eu am patzit aceeasi chestie, tot Radio Romania Actualitati, am impresia ca numai ei au butonul de manipulare a multzimii :D . La mine a cantat muzica simfonica 8) ROMANIA si TA :evil_laug
|
Si eu am ta on si ta off !!! Este o functie pentru tarile de afara de ex in gemania pe autostrada cand este un accident ceva intra peste tine si iti opresc muzica ca sa auzi de accident ca se face coada bla bla bla sau mau este functia news atunti iti scrie in loc sa vb !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning