![]() |
Vand garaj
Zona Pantelimon,vizavi de Miramar,facut la Granitul,acte,aprobari de la Primarie. 3000 eur negociabil sau de inchiriat 40 eur/luna.
Rel la 0722462023-Roxana |
vad ca nu te incurci la pret.si eu am avut,in spatele blocului(ferit de ochii lumii,zona fara interes),cu aprobare de la primarie,cu tot platit pina la 31 dec 2005 ,si tot a trebuit sa-l mut.acum garajele se dau cu maxin 500USD.
|
Maxim 500?? Cum naiba?
|
Re:
Quote:
|
Nu stiam de asta.Oricum,poate vrea cineva sa il inchirieze....oferta e inca valabila...
|
fratelo,eu stau chiar fata in fata cu liceul Blaga...trebuie sa-l stii.Dak nu il dai,ma ofer sa-l inchiriez pe toata perioada de iarna...max. 4 luni.
|
3000E este pretul corect pentru un garaj tip Granitul.Cu atat se vand si in Dr Taberei. 500E a costat acum mai mult timp doar garajul, restul de banii ii dai pentru panantul de sub el si aprobare. Se plateste 3 mil pe an impozit pt acest tip de garaj.
La mine in zona, in garaj la parter de bloc ajunge sa coste si peste 10.000-12.000E, daca e intr-o zona cu magazine. |
Re:
Quote:
|
In principiu merge.Dar,pt ca nu e al meu personal,zi-mi de cand si pana cand vrei si eu zic mai departe si iti dau si raspuns. :D
Cel mai simplu suna la nr ala si vorbeste cu femeia aia (al e e garaju si va intelegeti). |
m-ar interesa de la inceputul lui Dec. pana in Febr...pune si tu o intrebare,vezi ce zice.Mai spune-mi concret unde este amplasat garajul...ai spus k este langa MIRAMAR,visavi de GRANITUL...nu inteleg...MIRAMAR este vestitul complex din Socului iar GRANITUL este la capat...este diferenta de 3 statii de tramvai,stii ,nu?
:lol: |
Re: Vand garaj
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning