![]() |
vand vw polo
4 Attachment(s)
de vanzare VW POLO
an fabr 06/2002 motor 1,4 tdi 75CP 61.000 km cu carte service aer conditionat,2 geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite,volan reglabil,faruri reglabile pe inaltime,inchidere centralizata,4 airbag.... pret 9500 euro neg |
3 Attachment(s)
de vanzare VW POLO
an fabr 01/2004 motor 1,4 mpi 75CP 16.700 km cu carte service aer conditionat,tempomat,2 geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite,volan reglabil,faruri reglabile pe inaltime,inchidere centralizata,4 airbag.... pret 10200 euro neg |
13000km mi se pare mult prea putin:)
|
cine stie cunoaste.km se pot verifica la reprezentanta.deci nu accept nici un fel de comentariu asupra acestui lucru :evil: :evil: :evil:
si cine are de cumparat intai tre sa vada.nu se apuca samu spuna mie cati km are masina mea sau scrie si el acolo sa se adune la topic asa pt placerea de a comenta |
Tuning
da chiar... intai vedeti masina apoi comentati! :) Nu vorbiti in lipsa de cauza...
golf II aduce si vinde masini.. nu face reclama la produse \"alterate\" :lol: |
scuze nu am vazut anu, in targ la severin vezi masina din 2001 cu 50000 de km si arata parca are 200000 km, acolo dau kilometrajele inapoi cu tona
/later : scuze de offtopic |
Tuning
Compari targu` Severin cu masini aduse din afara? ...eu n`as face asta :lol:
|
Andrei.. da cumde au acelasi pret si sunt ani diferiti de fabricatie?
|
una e diesel alta benzina....
2002 diesel 2004 benzina |
Re:
Quote:
fara bask.bine nu la polo asa multi.in general la masinile din clasa mai mare. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning