![]() |
Masinile noastre (nou)
-Deoarece am incercat sa l refac si nu a iesit .....l am sters pe cel vechi.
-Aici fiecare membru posteaza odata pozele masini sale si commentul de rigoare. -Orice coment in plus va fi sters fata avertizare. Poze ci commentul la ele. -Multumesc. |
Re: Masinile Noastre (nou)
5 Attachment(s)
BMW E36 Coupe
|
4 Attachment(s)
si cateva poze cu mica mea :-P
|
3 Attachment(s)
Peugeot 307 110cai HDI restu se vede in poze nu ascunde nimik special in afara de muzica inca :D
|
7 Attachment(s)
Sa ma alatur familiei NoSpeedLimit ....:D
My Honey. , the green project , Cme-ul cum imi mai zice lumea :D Despre istoria ei , la semnatura , dar sa va povestesc in mare : Cand vine vorba de pasiune si se duce in extrem si nu are limita, ca doar e in NSL, se naste o adevarata inginerie pe roti, desi mai am pana o sa finalizez tot ce mi-am propus .Greul a trecut avand in vedere ca am refacut o mare parte care s-a distrus intr-un accident nefericit, dar ce a fost a fost ,urmeaza vopseaua ..care desi s-a lasat asteptata, va promit ca o sa merite toate asteptarile ;) :arrow: |
6 Attachment(s)
BMW E36 coupe
|
5 Attachment(s)
Fiat punto 2004. Prea multe nu stiu ce sa spun despre el... imi place. :D e mai bun decat cielo ( la unele chestii). Apropo, am si eu nevoie de un sticker, eu l-am donat pe al meu unui coleg, de club.
|
3 Attachment(s)
un bmw..........................
|
7 Attachment(s)
ma alatur si io cu coaja mea underconstruction... alaturi de pmd si cme un alt oltcit alfel. modificari multe si motor rau...;)
|
5 Attachment(s)
ma bag si eu cu cele 2 bestii ale mele....cel rosu momentan in lucru
|
5 Attachment(s)
hke-ul.....este in constructie........participa la curse.....cunsuma mult.....8)
|
3 Attachment(s)
New Member MAC
UnderConstruction coming soon session |
1 Attachment(s)
Un membru Nou
Ce sa este oare ?! |
1 Attachment(s)
Quote:
.....:)...frumos se vede bulina..bv czr |
5 Attachment(s)
O legenda renaste.......BMW 528i e28, motoare rupte (doua de 2.8l, unu de 3.0l, unu de 3.2l, 6 de 3.5l ), actual 5.0l (v12).............
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning