Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Cestionar Tshort ale3xius (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/743-cestionar-tshort-ale3xius.html)

Pilu 21-03-04 16:15

Cestionar Tshort ale3xius

Daca sunte-ti de acord cu propunerea mea votati :lol: daca nu pute-ti spune orice :wink:

catalin rs4 21-03-04 16:53

am votat..tr pt tricoul lui x ray.. :twisted: :twisted:

alex_maxx 21-03-04 17:06

..cata eu votez cu tricoul lui X-ray dk ma lasi sa imi pun masina ta pe tricou...:D

P.S:..glumeam..:D:D am votat cu ale3xius..:)

tekno 21-03-04 17:21

ooooooooooooo cacat :cry: am votat din greshala pt cel al lui X-Ray... shi vroiam al lui al3xius :( :oops:

Pilu 21-03-04 17:25

tekno eu zic ca atata timp cat o sa se ceara cred ca o sa fie timp si pt aceasta :baby:

Hondarul 21-03-04 17:39

E bine ca va pierdeti timpul cu desenat si votat, cand noi nu avem pe careva care sa le faca !!!!

Alegerea unui desen e o chestie de cateva minute, mai greu este sa le facem, sa strangem banii si sa gasim o firma care sa le faca ieftin.

Daca voi continuati cu copilariile, nu ajungem nicaieri.
Haideti sa ne apucam de treaba !!! :wink: :wink: :wink:

catalin rs4 21-03-04 17:50

asa..este..honadrul are cam dreptate..eu cred..ca o sa mil fac singur..aici.. :) :D :)

tekno 21-03-04 17:52

in cluj am gasit unde sa le facem... shi nici nu mi se pare scump... parerea mea ca desenele nu sunt chiar copilarii, ar fi mishto sa le facem lalfel...

Hondarul 21-03-04 18:05

Da, Honadrul are dreptate... :lol: :lol: :lol:

Si cestionarul asta mi se pare fara sens, facem un vot la ceva ce nu exista...

Care se ofera sa faca tricourile ???

Stuey 21-03-04 20:16

Eu ii dau dreptate Hondarului....sa va zic si de ce:trebuie sa facem tricourile si apoi sa votam,dar ii sustin opinia si lui tekno.Cred ca toti ar trebui sa avem aceleasi tricouri cand ne intalnim.Totusi cred ca ideea lui X-ray este buna pentru ca pe partea din fata fiecare are nick-ul lui...si ne recunoastem mai repede....eu asha cred :roll: acum sa nu ma condamnati :bat:

Stuey 21-03-04 20:20

DAR eu sunt de acord cu X-ray pentru primul model de tricou...(pentru cei FARA masina sau carnet)

Al3xius 21-03-04 20:21

pai sub www.4tuning.ro si sigla putem adauga cu galben sau argintiu sa se asorteze nick-ul fiecaruia dar cred k dak o se ne intalnim nu o sa fie asta problema...care cine e pt. k o sa facem cunojtinta toti... sau poate uitam care cum e :lol: deci e buna ideea cu nick-u acolo in fatza trecut oricum eu n-o sa mi-l trec k ma vad dusmanii pe strada si e belea :twisted:

Al3xius 21-03-04 20:32

Deci....punem pe o maneca sigla NSL si pe cealalta LR ? tre sa le cerem permisiunea ... eu zic k ar arata destul de super !

tekno 21-03-04 22:23

in rpimu rand tre sa ii trimitem al vali un msg sa i-l rugam sa ne faca desenele.. sa fie lafel facute shi sa fie facute mishto, sa se vada clar...

Al3xius 22-03-04 00:10

pai sunt pe pagina desenele ... dar daca primim acceptul celor de la nsl si lr ... cred k daca le luam de pe pagina o sa se vada destul de bine... pt. k o sa fie pe maneci si nu or sa fie asa mari!

Noapte buna ! :wave:

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning