![]() |
Cestionar Tshort ale3xius
Daca sunte-ti de acord cu propunerea mea votati :lol: daca nu pute-ti spune orice :wink:
|
am votat..tr pt tricoul lui x ray.. :twisted: :twisted:
|
..cata eu votez cu tricoul lui X-ray dk ma lasi sa imi pun masina ta pe tricou...:D
P.S:..glumeam..:D:D am votat cu ale3xius..:) |
ooooooooooooo cacat :cry: am votat din greshala pt cel al lui X-Ray... shi vroiam al lui al3xius :( :oops:
|
tekno eu zic ca atata timp cat o sa se ceara cred ca o sa fie timp si pt aceasta :baby:
|
E bine ca va pierdeti timpul cu desenat si votat, cand noi nu avem pe careva care sa le faca !!!!
Alegerea unui desen e o chestie de cateva minute, mai greu este sa le facem, sa strangem banii si sa gasim o firma care sa le faca ieftin. Daca voi continuati cu copilariile, nu ajungem nicaieri. Haideti sa ne apucam de treaba !!! :wink: :wink: :wink: |
asa..este..honadrul are cam dreptate..eu cred..ca o sa mil fac singur..aici.. :) :D :)
|
in cluj am gasit unde sa le facem... shi nici nu mi se pare scump... parerea mea ca desenele nu sunt chiar copilarii, ar fi mishto sa le facem lalfel...
|
Da, Honadrul are dreptate... :lol: :lol: :lol:
Si cestionarul asta mi se pare fara sens, facem un vot la ceva ce nu exista... Care se ofera sa faca tricourile ??? |
Eu ii dau dreptate Hondarului....sa va zic si de ce:trebuie sa facem tricourile si apoi sa votam,dar ii sustin opinia si lui tekno.Cred ca toti ar trebui sa avem aceleasi tricouri cand ne intalnim.Totusi cred ca ideea lui X-ray este buna pentru ca pe partea din fata fiecare are nick-ul lui...si ne recunoastem mai repede....eu asha cred :roll: acum sa nu ma condamnati :bat:
|
DAR eu sunt de acord cu X-ray pentru primul model de tricou...(pentru cei FARA masina sau carnet)
|
pai sub www.4tuning.ro si sigla putem adauga cu galben sau argintiu sa se asorteze nick-ul fiecaruia dar cred k dak o se ne intalnim nu o sa fie asta problema...care cine e pt. k o sa facem cunojtinta toti... sau poate uitam care cum e :lol: deci e buna ideea cu nick-u acolo in fatza trecut oricum eu n-o sa mi-l trec k ma vad dusmanii pe strada si e belea :twisted:
|
Deci....punem pe o maneca sigla NSL si pe cealalta LR ? tre sa le cerem permisiunea ... eu zic k ar arata destul de super !
|
in rpimu rand tre sa ii trimitem al vali un msg sa i-l rugam sa ne faca desenele.. sa fie lafel facute shi sa fie facute mishto, sa se vada clar...
|
pai sunt pe pagina desenele ... dar daca primim acceptul celor de la nsl si lr ... cred k daca le luam de pe pagina o sa se vada destul de bine... pt. k o sa fie pe maneci si nu or sa fie asa mari!
Noapte buna ! :wave: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning