![]() |
Ce limuzina au cei din Ucraina!
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...caaa3d7e48.jpg
Ce limuzina au cei din Ucraina! STRANGER THAN FICTION Pe strazile Ucrainei circula aceasta "splendoare" de limuzina, care reprezinta, cel mai probabil, un amestec de mai multe masini la un loc. Da, suna bizar, poate descoperiti si ce automobil sta la baza. Sase tevi de esapament, jante de 14 inci, ornamente baroce la interior, care ne lasa cu o singura intrebare: "De ce?". No Comment. |
Re: Ce limuzina au cei din Ucraina!
cea mai urata masina.....nu am vazut ini viatza mea asa o hidiosenie............si interiorul parca e un sicriu mai ales dupa perdelele alea...........scarbos..........locul ei e la fier vechi sa fie facuta pachetzele
|
urata cu spume....
|
sa imi bag p... in ea de masina .. vai ce de *** arata:| =))
|
Mdea, e chiar urata...e kitch. Din spate pare ca la baza a fost o camioneta...Platforma fata pare una de volvo. Poate ma insel :-)
|
intr`adevar urat..:rolleyes2
|
zici ca ii masina mortuara,asa arata inauntru cu perdelele alea.....
|
La cat e de URATA nici KITCH nu-i poti spune.:yikes:
|
bordu e de audi 80 sau 100 sigur k am si eu... crek 100
|
ala care a vrut-o nu a avut minte dar aia care au facut-o ce dracu erau orbi ? penibila , vai mama lor
|
bordul eu cred ca e luat dupa un mertan w124 sau un model mai vechi...nu shtu modelele de mertz. farurile cred ca sunt luate de pe un mitsubishi lancer...oricum e cam hidoasa...dar fiindca a fost facut din bucati...eu zic ca este destul de finisata , mai mergea putin lucru la capota fata shi spate...iar de interior...deja atzi comentat voi :))
|
bai frate cei cu limuzina asta????...doamne ce imaginatie au unii sa faca asa ceva....
|
ba baiatule ce urata e....doamne iarta-i k nu stiu ce fac
|
ce mizerie
|
Masina de dus mortu' la groapa
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:40. |
- Copyright 2026 4Tuning