![]() |
E36 -320....
Am achizitionat de curand de la un prieten acesta BMW...un 320 din 95,160.000 km,150 cp,full options.Ce m-a incantat la el.este ca masina merge impecabil,nu bate, nu troncane nimik,el o avea pt prietena lui.Acum urmeaza o cosmetizare si un upgrade usor.As vrea daca se poate o recomandare pt jante...sincer sunt multe modele care imi plac,poate imi dati voi o idee...pe 17 oricum.Multumesc.
|
Re: E36 320....
5 Attachment(s)
aaa...uitasem pozele....:D.Vroiam sa mentionez ca momentan nu am un buget foarte mare(1000 e in afar de jante)...am schimbat cateva consumabile,filtre,ulei,etc,
|
Re: E36 -320....
nu este deloc full option
|
nu are trapa...deci nu e full :P.. arata bine
|
gata ma...ati sarit repede sa stricati topicului omului ca de obicei >:P s-o stapanesti sanatos si fara neplaceri
|
pt jante eu as merge pe keskin kt4. sa o stapanesti sanatos si spor la treaba :D
|
Quote:
|
Quote:
|
are cineva jante second hand?...ceva in stare buna sau si noi....plz...:D
|
auzi nu vinzi interioru ala alb:D iti dau negru la schimb
|
Quote:
|
man`..e superba masina ta:P
abia astept sa vad ce modificari o sa`i aduci o sa urmaresc topicu` mereu:) http://www.**********/ ...nu arata site`u ..asa ca ti`l scriu despartit....ejante . ro ...daca ai vreun amic care stie sa faca tuning virtual..ai putea sa`l rogi...sa ia modelu de jante care il vrei..si sal puna pe pisicuta ta::-P |
Gata cu pisicutza.... :cry: a decedat...din pacate am imprumutat-o unui prieten care a facut cunostintza cu un stalp....:cry: s-a ales praful de ea.....partea buna e ca mi-am recuperat banii pe ea.... dar acum tre` sa caut alta....si iar incep de la 0 ,stres ,telefoane, drumuri facute prin toata Spania....ma gandesc sa plec in Germania,am strans 6000 probabil ca o sa gasesc ceva intretzinut acolo....
Va salut numai bine! |
Quote:
off topic - daca te intereseaza pisica mea e de vanzare si nu ai ce modificari sa i mai faci doar sa i bagi benzina :) :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning