![]() |
Mgb
voi ce i-ati spune unei persoane care aduce un mgb in tara?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1 i want one BAD |
Re: Mgb
pai cu siguranta o sa iasa in evidenta si lumea va intoarce capul dupa masina :D
|
ii ok....eu ma asteptam la repyuri de genu "esti ticnit? pe drumurile astea????"
sau "tu stii cati bani trebe sa strici pe ea?????" |
stai ca vin si comentarile alea, inca nu au intrat ¨cunoscatorii¨ posesori de Golf, Passat la banii astia. Oricum important e sa iti placa tie nu noua.
|
:D how very true....
|
E frumoasa mie imi place, si daca aduce vro una una in tara i asi strange mana :)
|
Nu mai merge linkul de pe mobile, dar nu conteaza. Stiu despre ce masina vorbesti... din partea mea numai respect... nu vreau sa intru in detalii. Bafta!
|
pacat, de banii aia iti luai un golf 4 tdi sau un bmw ursulet, sau o calibra:)) glumesc, foarte tare masina.
|
Vreau si eu o poza!
|
1 Attachment(s)
here you go. incearca google ;)
|
smechera rau.....e chiar smechera si mi-as lua una pentru mine...offf...parca m-am saturat de......
|
Este o masina extraordinara!Ia-o!
|
Eu te-as intreba daca ai bani sa o intretii si daca mai ai o masina de zi cu zi pentru ca aia nu e masina de scos iarna sau pe ploaie afara si piesele vor costa o mica avere...si sa nu uit de mecanicul superbun/pasionat care sa se ocupe de ea asa cum trebuie...
Si eu am vrut sa imi aduc o replica de morgan plus 8 sau de ac cobra sau macar un superseven dar cand am calculat cati bani implica am spus pas... |
stiu ce zici. eu am probleme ca un am un garaj ca lumea in care sa o tin.
banii de masina si intretinere si alte alea nu sunt un factor decisiv. oricum, nu ma grabesc nicaieri :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning