![]() |
VAND cotiera ISOTTA pt BORA sau GOLF4 !!
2 Attachment(s)
VAND cotiera ISOTTA originala pt BORA sau GOLF4 pret 300 Ron
|
Re: VAND cotiera ISOTTA pt BORA sau GOLF4 !!
nu merge si pe alte masini? bmw e30, de exemplu.
eventual un numar de telefon pt detalii. |
Quote:
DA , scuze ca am uitat sa las , oricum aveam si in semnatura : 0788 805 963 sau 0722 805 963 - Cosmin |
marfa rau cotiera!
pacat ca nu se potriveste la masina mea... |
Quote:
eu cand am luat COTIERA era specificat pentru GLF4 sau BORA !! cine doreste se poate incerca si pe alt model de masina !! :idea::arrow: |
am pus un fake de isotta (din vitan) pe urs si a trebuit sa fac o multime de modificari la sistemul de prindere.
|
Quote:
am vazut FAKE cum sunt ... si asa a patit si un prieten pe un audi !! :idea::arrow: asta a mea este originala si era specificata ca merge pe BORA sau GOLF 4 dar poate ca merge si pe altceva ( conditia sa ai distanta intre scaunele din fata OK si sa ai de ce sa o prinzi ) ;):idea::arrow: |
iti dau la schimb una normala si diferenta 150 ron spoileru in ce stare este ,zgarieturi are reparati pe el , crapaturi ,la montare care este distanta dintre asfalt si spoiler este numai coaja sau este cu tot cu intaritura numai bine si un ultim pret pentru spoileru fata
|
Quote:
ai PM cu detaliile !! :idea::arrow: |
salut luni vin in bucuresti daca vrei sa vinzi cotiera si o lasi la 250 ron am rezervato astept pm
|
Quote:
sa imi zici daca este OK !! eu sper ca DA !! ;):arrow: |
da este super misto am si montato na fost asa greu vine super o sa iti trimit niste poze saptamna care vine o sa te sun sa pui pe curier stopurile sa-mi pastrezi si spoileru fata si prelungirea spate .rezervat
|
Quote:
ok serife ... ai vazut ca NU ti-am dat prostie daia de FAKE din TARG !! Ce sa zic ... SA O STAPANESTI SANATOS !! ;):idea::arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning