![]() |
Vw Golf 5 Gti - Modificari Posibile
SALUTARE TUTUROR ,
sunt fericitul posesor al unul Golf V GTI , caruia , bineinteles vreau sa il aduc modificari , doar tehnice ( sau ma rog , fara a umbla la exterior ) . In prima faza ,i-am montat un filtru de aer sport INJEN , un short shift FORGE , iar electronica ( chip DIMSPORT ) . Ce credeti ca as mai putea face ? Multumesc |
Re: Vw Golf 5 Gti - Modificari Posibile
Quote:
|
Mersi... evacuarea Milltek e pe vine ... blow off am ... dar am uitat de el :) .... filtrul de aer este cu admisie directa ... nu stiu daca e sport sau nu ... ( vezi nick racing , de acolo l-am liuat ) ...vad ca si tu ai unul identic ... ce i=ai facut; )?
|
ai pm. :D....
|
ai putea incerca injectoare fsi cu debit marit si o pompa de combustibil tot cu de bit marit
|
si ai mai putea incerca un kit de transmisie si unu turbo
|
la ce sa faca cu ele?
alimentarea la GTi tine lejer 400 de cai. inejctoare sa puna de cupra, sau de S3..daac rvea sa treaca de 330 de cai..pana atunci.. scoate BOV ca mai mult strica. citetse si ai sa vezi de ce... ca nu e ca-n filme... ai draq aia care au scos NFS si F&F.... pune o admisie completa , un DV si un PCV valve sa tina bine, si dupa aia vezi soft stage 2, turbina, injectoare.... |
Quote:
Eventual ptr un efect garantat iti recomand un Glob disco infiletat in plafon si un set de lasere care sa bata direct in el . |
Quote:
|
|
Cred ca o sa fie o masina foarte intresanta dar fara stralucire.
Daca tot bagi in ea de ce nu alegi ce e mai bun? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning