Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   Galagie Mare La Braila!!! (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/73811-galagie-braila.html)

BR 01 FUM 07-04-08 01:34

Galagie Mare La Braila!!!

Iubitori de oltcituri...pe 20 aprilie la Braila are loc un raliu.....sper sa mi termin masina pana atunci....veniti sa ne dam...la liniutze si sa ne admiram bijuteriile.....poate nu mi voi dezamagi fanii :D ce ziceti? Va provoc! am motor normal de oltcit dar presimt ca voi rupe cel putin una din planetare pt voi!! Va astept!

DJ-01-CEW 07-04-08 08:43

Re: Galagie Mare La Braila!!!

hahaha....nu trebuie sa rupi planetarele ca sa faci treaba buna.....

zalex_zar 15-04-08 19:47

BR 01 FUM, Poti te rog, daca vrei, sa intri pe forum oltcit.ro si sa ne ajuti si tu in sectiunea Cluburi-Braila?

zalex_zar 15-04-08 19:59

Ah, am uitat sa spun ca te rod sa intri pe oltcit.ro deoarece incercam sa facem un club oltcit braila. Off si ce greu este! Suntem foarte putini, doar eu.

FuriaOarba 15-04-08 20:10

pai nu esti singuru care a incercat sa faca ceva pentru oltcituri in zona asta,cand a fost faza cu intrunirea aia de ce nu a-i sarit,ca atunci asta urmaream sa strang oameni din zona ca sa fac un club special oltcit,ia legatura cu mine si ne unim daca e,noi suntem cativa cu oltenasuri,deja facem intruniri,ne ajutam in probleme,da un pm nu id tau si vorbim...servus nu'ma bine

darck_angel64 15-04-08 20:32

noi cei care nu vom ajunge vrem multe poze

FuriaOarba 15-04-08 21:08

numai sa ne strangem mai multi decat suntem acum....

zalex_zar 15-04-08 21:19

Multumesc de invitatie FuriaOarba! Poti sa intri si tu te rog pe www.oltcit.ro - forum - cluburi oltcit - braila? Sa ne cunoastem mai bine acolo, sa punem toti brailenii si cei din macin poze, sa ne strangem cat mai multi! La o singura intalnire nu se va strange lumea deodata. Trebuie sa o luam incet si clubul oltcit pe net ar fi primul pas.

FuriaOarba 15-04-08 21:32

noi suntem de patru luni impreuna,clubul care era(2night racers) si implicit sectiunea de o facusem pentru olt,insa nu strica un club nou.pe forum olt ast de ceva vreme sa mi se dea acces,vad ca intazie adminu...daca vrei lasa-mi un pm cu id tau si vb(am gresit mai sus cand am scris).servus

zalex_zar 18-04-08 22:17

Dragi oltcitisti, pe 18 aprilie nu a fost nici un oltcit. Insa daca doriti filmuletele pe care le-am facut (calitate si sunet destul de bune) imi spuneti si le postez. Am filmat numai daciile ca doar ele au facut atmosfera (defapt soferii lor). In total sunt 6 filmulete care au 200 mega, credeti ca e o problema?(asta in cazul in care le vreti postate aici)

All times are GMT +2. The time now is 15:18.

- Copyright 2026 4Tuning